Apple REFUZA sa-si Rezolve PROBLEMELE pentru a face iPhone mai BUN

Apple refuza cu desavarsire sa rezolve problemele pe care telefoanele iPhone le au si se gandeste doar la profit in loc de experienta clientilor sai.

apple probleme iphone

Apple refuza cu desavarsire sa intre in negocieri cu cei de la Qualcomm pentru a rezolva disputa legala “intinsa” pe cateva zeci de procese, si a readuce in iPhone modem-urile performante din telefoaneel Android. Apple a dat Qualcomm in judecata pentru ca i se pare ca plateste licente prea mari pentru modem-urile din iPhone si iPad, asa ca a ales sa le foloseasca pe cele inferioare ale Intel.

Apple are datorii de 7 miliarde de dolari la Qualcomm pentru ca nu si-a mai platit de ceva vreme taxele de licentiere, convingand si alte companii partenere sa-i urmeze exemplul. Cei de la Qualcomm au actionat Apple in judecata pentru a-si cere banii, si a cere ca partenerii celor din Cupertino sa-si plateasca deasemenea restantele, si si-a aratat disponibilitatea de a negocia o rezolvare amiabila a problemelor.

Apple REFUZA sa-si Rezolve PROBLEMELE pentru a face iPhone mai BUN

Apple nu este la fel de “prietenoasa”, si nu vrea sa gaseasca o solutie amiabila pentru a rezolva problemele legale pe care le are cu Qualcomm in momentul de fata, in momentul de fata neavand loc discutii intre companii. Un reprezentant al celor de la Qualcomm a confirmat fpatul ca Apple a refuzat sa intre in discutii cu privire la vreo posibila rezolvare amiabila a disputei, cei din Cupertino vrand sa obtina preturi mai mici pentru modem-uri.

“Apple is not in talks “at any level” to settle its wide-ranging legal dispute with mobile chip maker Qualcomm, according to a source familiar with the matter. There is absolutely no meaningful discussion taking place between us and Qualcomm, and there is no settlement in sight,” the person said. “We are gearing up for trial.”

Apple refuza sa se inteleaga cu Qualcomm si sa reimplementeze modem-urile lor in iPhone, iar clientii sufera din cauza performantelor GSM reduse pe care le au telefoanele cu modem-urile celor de la Intel. Intel profita de situatie si face bani frumosi de pe urma celor de la Apple, fara a reusi sa-si imbunatateasca performantele modem-urilor, asa ca din pacate vom ramane in continuare cu viteze GSM slabe, si semnal mai prost decat la telefoanele Android.