Apple REFUZA sa-si Rezolve PROBLEMELE pentru a face iPhone mai BUN

Apple refuza cu desavarsire sa rezolve problemele pe care telefoanele iPhone le au si se gandeste doar la profit in loc de experienta clientilor sai.

apple probleme iphone

Apple refuza cu desavarsire sa intre in negocieri cu cei de la Qualcomm pentru a rezolva disputa legala “intinsa” pe cateva zeci de procese, si a readuce in iPhone modem-urile performante din telefoaneel Android. Apple a dat Qualcomm in judecata pentru ca i se pare ca plateste licente prea mari pentru modem-urile din iPhone si iPad, asa ca a ales sa le foloseasca pe cele inferioare ale Intel.

Apple are datorii de 7 miliarde de dolari la Qualcomm pentru ca nu si-a mai platit de ceva vreme taxele de licentiere, convingand si alte companii partenere sa-i urmeze exemplul. Cei de la Qualcomm au actionat Apple in judecata pentru a-si cere banii, si a cere ca partenerii celor din Cupertino sa-si plateasca deasemenea restantele, si si-a aratat disponibilitatea de a negocia o rezolvare amiabila a problemelor.

Apple REFUZA sa-si Rezolve PROBLEMELE pentru a face iPhone mai BUN

Apple nu este la fel de “prietenoasa”, si nu vrea sa gaseasca o solutie amiabila pentru a rezolva problemele legale pe care le are cu Qualcomm in momentul de fata, in momentul de fata neavand loc discutii intre companii. Un reprezentant al celor de la Qualcomm a confirmat fpatul ca Apple a refuzat sa intre in discutii cu privire la vreo posibila rezolvare amiabila a disputei, cei din Cupertino vrand sa obtina preturi mai mici pentru modem-uri.

“Apple is not in talks “at any level” to settle its wide-ranging legal dispute with mobile chip maker Qualcomm, according to a source familiar with the matter. There is absolutely no meaningful discussion taking place between us and Qualcomm, and there is no settlement in sight,” the person said. “We are gearing up for trial.”

Apple refuza sa se inteleaga cu Qualcomm si sa reimplementeze modem-urile lor in iPhone, iar clientii sufera din cauza performantelor GSM reduse pe care le au telefoanele cu modem-urile celor de la Intel. Intel profita de situatie si face bani frumosi de pe urma celor de la Apple, fara a reusi sa-si imbunatateasca performantele modem-urilor, asa ca din pacate vom ramane in continuare cu viteze GSM slabe, si semnal mai prost decat la telefoanele Android.

21 COMENTARII

  1. Asa, si? Qualcomm e intr-o jena financiara, negociaza la pretul cerut de Apple sau la gara! Baietii mari stiu sa negicieze, cu sau fara galerie!

  2. Tot pana la iPhone 5 este iPhone, restu este Market, precizez am x acuma, și in 4 luni de utilizare o rămas bateria la 98 la suta!

  3. Eu am avut pe X după 9 luni de utilizate 92%.. i-am făcut vânt și mi-am luat xs. Dacă la fel pățesc bye bye Apple. Mi se pare deja o gluma proasta

  4. Eu nu am 12 luni și ii 88% , si un un 7 plus care are 1 an jumate și are 96% chiar nu înțeleg, de ce a pus așa bateri proaste in iPhone x

  5. Din doua update-uri la iOS 12 am ajuns la 98% , telefon activat in 3-10-2018 , se poate si mai bine , din cauza asta au bagat din nou lumitarile de performanta in iOS 12.1 , daca in primul an bateria se deterioreaza cu peste 20% in anul 2 de garatie bateria e terminata in proportie de 40-45% .
    Ce inseaman asta la mizeriile Apple de 1800-2650 mAh ??
    Decat sa schimbam din nou milioane de baterii pe garantie mai bine limitam prostilor performantele sa o lungim pana trece garantia :))

  6. Deja se reglează situația: Qualcomm – acționată în judecată de autoritatea de reglementare din SUA – a fost deja obligată de prima instanță să vândă licențele la prețuri FRAND.