Cloudflare. DNS-ul 1.1.1.1 ajunge pe Telefoane

Cloudflare. Noul DNS 1.1.1.1 ajunge pe iPhone si Android incepand de astazi, compania americana lansand aplicatia care permite folosirea sa in iOS si Android.

Cloudflare 1.1.1.1

Cloudflare. Acum cateva luni celebra companie americana a anuntat lansarea unui nou DNS cu IP-ul 1.1.1.1 pentru a face internetul mai sigur, iar acum anunta extinderea sa. Mai exact, Cloudflare aduce DNS-ul si pe telefoane mobile, mai exact pe iPhone si Android, acolo unde este acum disponibila o aplicatie speciala ce permite folosirea DNS-ului 1.1.1.1 de catre oameni.

Cloudflare. Aplicatia lansata de catre compania americana este foarte simpla, si permite activarea DNS-ului sau printr-o simpla apasare de buton, iar query-urile facute de pe telefoane vor fi securizate. Aplicatia celor de la Cloudflare este cea mai simpla care permite modificarea DNS-urilor de catre utilizatori, asa ca vorbim despre ceva ce probabil foarte multa lume va dori sa foloseasca.

Cloudflare. DNS-ul 1.1.1.1 ajunge pe Telefoane

Cloudflare 1.1.1.1 1

Cloudflare. DNS-ul 1.1.1.1 lansat de catre americani ofera securitate pentru tot traficul de acest gen facut de pe calculatoare si telefoane mobile, dar nu ofera securitate totala. Spre deosebire de o conexiune VPN, DNS-ul 1.1.1.1 nu securizeaza traficul de internet facut cand folosim aplicatii, sau navigam pe internet, asa ca nu va asteptati la asa ceva de la Cloudflare.

Cloudflare. Cei care au folosit noul DNS 1.1.1.1 pe calculatoare si telefoane, in versiune beta, au fost foarte multumiti de experienta pe care o ofera, el facand accesarea website-urilor putin mai rapida. Pentru a va folosi de acest DNS pe iPhone si Android va trebui sa descarcati aplicatia celor de la Cloudflare din AppStore si Google Play chiar in acest moment.

1 COMENTARIU