Samsung GALAXY S8. Vestea GROZAVA privind Android 9

Samsung GALAXY S8. O veste grozava privind Android 9 a fost anuntata in cursul zilei de ieri, toti utilizatorii acestor telefoane, si ai NOTE 8, avand o surpriza uriasa pregatita.

Samsung GALAXY S8 android 9

Samsung GALAXY S8. O veste grozava a fost anuntata ieri de catre compania Samsung pentru clientii care folosesc aceste modele de telefoane, dar si Samsung GALAXY Note 8, lansat in cursul anului 2017. Mai exact, conform celor de la Samsung pentru aceste modele de telefoane urmeaza sa fie lansat One UI, adica noua interfata care va fi oferita impreuna cu actualizare apentru Android 9, undeva in cursul anului viitor, cel mai probabil in prima parte.

Samsung GALAXY S8. One UI a fost prezentat saptamana acesta de catre Samsung si a fost anuntat ca fiind initial disponibil pentru seriile Samsung GALAXY S9 si Samsung GALAXY Note 9, insa iata ca disponibilitatea va fi extinsa. Stim deja ca seria Samsung GALAXY S9 va avea disponibila versiunea beta a Android 9, impreuna cu One UI, lansata chiar luna acasta, insa in legatura cu actualizarea pentru Samsung GALAXY S8 deocamdata nu se stie altceva decat zvonul de mai jos.

Samsung GALAXY S8. Vestea GROZAVA privind Android 9

Samsung GALAXY S8. Dupa cum se prezinta lucrurile, e foarte posibil ca seriile mai noi sa aiba actualizarea disponibila in ianuarie, asa cum a anuntat compania coreeana, iar seriile mai vechi sa aiba actualizarea disponibila prin martie. Nu e neobisnuit ca Samsung sa lanseze actualizarile mai tarziu pentru seriile mai vechi, iar daca inca mai detineti un Samsung GALAXY S8, sau Samsung GALAXY Note 8, atunci e bine sa va asteptati ca Android 9 sa fie disponibil mai tarziu.

Samsung GALAXY S8. Android 9 va aduce foarte multe schimbari pentru aceste modele de telefoane, iar despre majoritatea dintre ele stiti deja, in prim-plan fiind noile gesturi ale sistemului de operare, sau chiar noul dark mode. Utilizatorii care inca mai folosesc Samsung GALAXY S8 se vor putea bucura si de alte noutati importante pentru telefoane dupa ce actualizarea va fi lansata, asa ca ramane de vazut doar in ce masura Samsung va grabi procesul, sau nu.