Fortnite. SURPRIZA cu care vei DISTRUGE ORICE

Fortnite. O surrpiza uriasa a fost anuntata in mod oficial de catre compania Epic Games pentru toti jucatorii, iata cu ce vei putea distruge tot ce-ti iese in cale.

Fortnite turela

Fortnite. O surpriza uriasa a fost anuntata de catre compania Epic Games zilele acestea, pentru utilizatorii din lumea intreaga, si vorbim despre o schimbare foarte mare, care cu siguranta ii va bucura pe multi dintre fani. Mai exact, compania Epic Games a anuntat lansarea unei schimbari importante pentru jocul Fortnite, o turela puternica urmand a fi disponibila pentru jucatorii care sunt dornici sa distruga aproape orice le iese in cale in cadrul lumii virtuale din joc.

Fortnite. Noua turela a fost anuntata prin sistemul de noutati care este disponibil in joc, Epic Games evitand sa ofere o data la care noua arma va fi disponibila, oferind doar cateva detalii foarte vagi cu privire la ea. Conform datelor publicate de catre companie, turela va putea fi montata de catre jucatorii Fortnite in diverse pozitii, si va putea fi folosita inclusiv pentru a distruge cladiri, deci va avea o putere de foc foarte mare, ceea ce o face extrem de importanta.

Fortnite. SURPRIZA cu care vei DISTRUGE ORICE

fortnite turela 1

Fortnite. Desigur ca aceasta noua turela nu putea sa fie oferita fara limitari, astfel ca in momentul in care trageti prea mult cu ea, aceasta se va supraincalzi si va inceta sa mai functioneze, asa cum se intampla si in diverse alte jocuri. Asta inseamna ca va trebui sa folositi noua turela “cu cap”, pentru ca daca o supraincalziti in timpul folosirii, atunci exista o foarte mare sansa ca inamicii sa va omoare inainte sa apucati sa o refolositi dupa ce se raceste.

Fortnite. E foarte posibil ca aceasta turela sa fie lansata chiar saptamana aceasta de catre compania Epic Games, insa deocamdata trebuie doar sa asteptam si sa vedem daca jucatorii o vor putea folosi intr-adevar atat de repede. Nu ar fi exclus ca Epic Games sa intarzie lansarea acestei turele pentru Fortnite, asa ca s-ar putea sa o asteptati mai mult decat sperati, dar atunci cand va fi disponibila, ea va fi cu siguranta atat de buna precum sperati.