Fortnite. Vestea GROZAVA pentru TOTI Jucatorii

Fortnite. O veste grozava pentru toti jucatorii a fost facuta chiar zilele trecute, iata ce schimbare complet neasteptata a fost dezvaluita in mod oficial.

fortnite xbox one

Fortnite. O veste grozava pentru toti jucatorii jocului companiei Epic Games a venit in cursul acestei zile, si vorbim despre ceva ce va bucura cu siguranta orice jucator care poate beneficia de ceea ce va fi oferit. Mai exact, Fortnite urmeaza sa beneficieze de suport pentru tastaturi si mouse cand este jucat de pe Xbox One, totul multumita unei actualizari care urmeaza sa fie oferita de catre compania Microsoft pentru consola sa in perioada urmatoare.

Fortnite. Microsoft a anuntat ca va oferi deocamdata aceasta functionalitate doar pentru cei care testeaza versiunile beta ale sistemelor de operar epentru Windows, sau Xbox One, deci deocamdata suportul nu va fi oferit public. Totusi, incepand cu 14 noiembrie, cei care testeaza aceste versiuni beta vor avea ocazia de a juca Fortnite folosind o tastatura si un mouse, ceva ce ar trebui sa fie disponibil pentru orice fel de joc oferit si pentru consolele Xbox One, sau altele.

Fortnite. Vestea GROZAVA pentru TOTI Jucatorii

Fortnite. Acesta este doar unul dintre cele 7 jocuri care au parte de suport pentru mouse si tastatura pe Xbox One incepand cu 14 noiembrie, insa pana in momentul lansarii compatibilitatii, numarul ar putea creste. Children of Morta, DayZ, Minion Master, Moonlighter, Vigor, Warface, si Wargroove sunt celelalte jocuri care vor putea fi jucate folosind o tastatura si un mouse, deci la fel ca in cazul Fortnite vorbim despre cooperare cu producatorii titlurilor respective.

Fortnite will be one of the first titles to offer mouse and keyboard input alongside previously announced Warframe in today’s update, with Bomber Crew, Deep Rock Galactic, Strange Brigade, Vermintide 2, War Thunder and X-Morph Defense adding support in November, and Children of Morta, DayZ, Minion Master, Moonlighter, Vigor, Warface, and Wargroove adding support in the future. When the update launches next week, all developers will have the tools they need to create tailored mouse and keyboard experiences for their games as they see fit to ensure a fair and fun experience for fans.

Fortnite. Practic, acum cei care au console nu vor trebui sa se chinuie cu un gamepad pentru a putea beneficia de o experienta de joc foarte buna in cadrul jocului, ceva ce este cerut de catre foarte mult timp. Deocamdata nu se stie cand urmeaza sa fie lansata in mod public o actualizare care sa aduca aceasta functionalitate pentru toti cei care joaca acest titlu, insa cel mai probabil perioada de asteptare nu va fi una chiar atat de lunga, in final.