Samsung GALAXY S10. EXCLUSIV, PRIMELE SPECIFICATII

SAMSUNG GALAXY S10. Primele specificatii sunt dezvaluite in exclusivitate pentru a ne arata ca Samsung pregateste o mare schimbare pentru clientii sai.

Samsung GALAXY S10 specificatii

Samsung GALAXY S10. Primele specificatii tehnice reale sunt astazi furnizate in exclusivitate de catre un cunoscut leaker de informatii privind telefoane mobile care inca nu au fost lansate, si ele sunt primele credibile. Conform lui evleaks, Samsung GALAXY S10 urmeaza sa aiba un ecran Infinity-O, adica modelul care are camera ascunsa sub un decupaj rotund plasat chiat in centrul sau, iar imagini cu acest tip de ecran am vazut chiar saptamana trecuta.

Samsung GALAXY S10. Acest ecran cu taietura circulara confirma faptul ca o camera frontala standard va fi integrata in telefon, deci nu vom vedea una 3D, asa cum spera multa lume, restul senzorilor urmand a fi integrati tot sub ecran, fara decupaj. Separat de asta, pentru Samsung GALAXY S10 este confirmat si cititorul de amprente ultrasonic, acesta urmand a fi integrat tot sub ecran, si fiind mai mult ca sigur produs de catre cei de la Qualcomm, oferit in exclusivitate pentru Samsung.

Samsung GALAXY S10. EXCLUSIV, PRIMELE SPECIFICATII

Samsung GALAXY S10. O camera tripla plasata orizontal in carcasa va fi deasemenea oferita, aceasta urmand a fi compusa dintr-un senzor de imagine standard, unui wide-angle, si unul telephoto. Desigur ca Android 9 urmeaza sa fie deasemenea integrat in Samsung GALAXY S10, iar el va aduce noua interfata numita One UI, acesta oferind un dark mode, si o varietate de gesturi noi care vor face utilizarea telefoanelor cu mult diferita fata de pana in prezent.

https://twitter.com/evleaks/status/1062313739842654208

Samsung GALAXY S10. Aceste specificatii tehnice au mai fost zvonite in trecut intr-o forma, sau alta, insa acum vin de la un leaker care are credibilitate foarte mare, deci pana la prezentarea oficiala, altceva mai credibil nu exista. Practic, Samsung GALAXY S10 se anunta a fi exact telefonul pe care foarte multa lume il astepta de la compania coreeana, si cel mai probabil va indeplini multe dintre dorintele fanilor care abia asteapta sa il cumpere in acest moment.