Un iPhone X a EXPLODAT in Timpul Actualizarii la iOS 12.1

Un iPhone X a explodat in timp ce era instalata actualizarea pentru iOS 12.1, iata cum arata telefonul nefericitului client al companiei Apple.

iphone x explodat ios 12.1

Un iPhone X a explodat in timp ce era actualizat la iOS 12.1, sau cel putin asta sustine un tanar care a publicat pe Twitter imagini cu telefonul distrus de catresoftware-ul celor de la Apple, daca este sa il credem. Puteti vedea in imaginile de mai jos ca exista urme de arsuri in gaurile facute de catre, cel mai probabil, bateria care s-a umflat in timp ce telefonul instala iOS 12.1, sau poate facea cu totul altceva.

iphone x explodat ios 12.1 1

Carcasa telefonului iPhone X este crapata in totalitate, iar in partea frontala exista o gaura serioasa in partea inferioara a ecranului, structura de otel inoxidabil fiind deasemenea desprinsa de ecran in regiunea respectiva. Dupa cum arata telefonul, se pare ca bateria in forma literei L s-a umflat in acea zona si a luat foc, telefonul iPhone X incalzindu-se destul de bine in timpul instalarii actualizarilor, mai ales daca este lasat la incarcat.

Un iPhone X a EXPLODAT in Timpul Actualizarii la iOS 12.1

iphone x explodat ios 12.1 2

iPhone X nu este un telefon cunoscut ca avand probleme cu exploziile, desi au aparut la scurt timp dupa lansare cateva povesti in care unele telefoane erau prezentate ca avand parte de explozii. Desigur ca in aceasta situatie cei de la Apple n-au investigat situatia, insa orice e posibil avand in vedere cat de tare se incalzesc telefoanele acestea cand procesorul este folosit la puterea maxima de catre utilizator.

Nu m-ar mira ca povestea sa fie o inventie totala, asa cum nu m-ar mira nici ca acest iPhone X sa fi explodat intr-adevar in timp ce se afla la incarcat, iar problema sa vina de la componentele interne. Desigur ca nu vom afla vreodata vreo concluzie a celor de la Apple cu privire la aceasta explozie, insa n-ar fi absolut deloc greu de crezut ca in mijlocul problemei sa fie vreun defect cu bateria folosita de catre americani.

UPDATE: Apple a luat legatura cu clientul afectat, si investigheaza explozia telefonului iPhone X.