Fortnite. Modul SPECIAL de JOC Lansat Astazi

Fortnite. Un nou mod surpriza de joc a fost lansat astazi de catre compania Epic Games pentru jucatorii din lumea intreaga, iata ce schimbare importanta aduce pentru toata lumea.

fortnite food fight

Fortnite. Un mod special de joc a fost lansat astazi de catre compania Epic Games pentru utilizatorii din lumea intreaga, si vorbim despre ceva ce va distra cu siguranta extrem de multa lume de pe glob. In clipul video de mai jos puteti vedea ceea ce Epic Games numeste Food Fight, adica un nou mod de joc pentru Fortnite in care jucatorii vor avea personajele cu capetele modificate astfel incat ele sa reprezinte personajele Durrr Burger si Pizza Pit.

Fortnite. Vorbim despre un nou mod de joc in care doua echipe de jucatori se vor lupta pentru a apara o structura in care se afla personajele principale, totul fiind gandit pentru a fi cat mai distractiv cu putinta. Desi denumirea Food Fight pentru acest mod de joc al Fortnite sugereaza o cu totul alta idee, in realitate vom putea folosi toate armele pe care le avem la dispozitie, si vom putea distruge orice la fel de usor precum am facut-o si pana in prezent.

Fortnite. Modul SPECIAL de JOC Lansat Astazi

Fortnite. Noul mod de joc este lansat de catre cei de la Epic Games ca parte a actualizarii cu numarul 30, care este disponibila pentru iOS si Android in momentul de fata, asa ca oricine se poate bucura de noul mod de joc. In clipul video de mai sus, cei de la Epic Games confirma deasemenea faptul ca Fortnite are disponibile pentru jucatori si noua turela, plus un revolver mult mai puternic decat cele care au fost oferite pana in prezent pentru jucatori.

Fortnite. Popularitatea foarte mare a jocului aduce in mod constant schimbari importante din partea celor de la Epic Games, iar ceea ce vedem acum este ceva ce foarte multa lume asteapta de destul de mult timp. Daca va jucati Fortnite de foarte mult timp, atunci stiti cu siguranta cat de importante sunt actualizarile de acest gen, asa ca nu pot decat sa va recomand sa instalati actualizarea pe iOS si Android, si sa va bucurati de noutatile oferite.