Pokemon. Batranul cu 15 Telefoane pe Bicicleta

pokemon batran

Pokemon. Lansat cu mai bine de un an de zile in urma, celebrul joc pentru telefoane mobile a ramas incontinuare foarte popular, atat de popular incat astazi vedem ceva dus la extrem. Un japonez in varsta de 70 de ani are montate pe o bicicleta nu mai putin de 15 telfeoane cu care se joaca Pokemon si prinde toate creaturile care ii ies in cale cand se plimba.

Pokemon. In clipul video de mai jos puteti vedea prin ce trece batranul care vrea sa fie cel mai bun in acest joc, si se plimba cu o “umbrela” de telefoane mobile, cam toate Android. Cele 15 telefoane folosite de catre japonez pentru a juca Pokemon costa nu mai putin de 5000 de dolari, o cifra uriasa, dar atunci cand ai bani si timp liber, poti sa faci cam orice.

Pokemon. Batranul cu 15 Telefoane pe Bicicleta

Pokemon. Totul a inceput cu un telefon, barbatul devenind jucator acum 2 ani de zile, insa dupa doar o luna a trecut la trei telefoane, si totul a trecut la 6 telefoane, 9 telefoane, 12, si apoi 15. Practic, trecerea de la 1 telefon la 15 s-a facut destul de rapid pentru batranul innebunit dupa Pokemon, iar investitia de 500 de dolari e doar in telefoane, nu si in joc.

Pokemon. Separat de cumpararea celor 15 telefoane, batranul cheltuie inca 300 de dolari lunar pentru a cumpara moneda virtuala in joc si a prinde cat mai multi pokemoni posibil. Sunt destul de sigur ca povestea acestui barbat nu e singulara si ca mai exista alte persoane care au dus jocul Pokemon la extrem, insa ramane de vazut cand vom afla despre ele.