Huawei. Produs SURPRIZA ANUNTAT Inaintea Apple

Huawei. Un produs surpriza a fost anuntat de catre presedintele companiei inainte ca Apple sa poata sa faca un anunt similar, desi are ceva asemanator in dezvoltare.

huawei ochelari inteligenti

Huawei. Presedintele companiei chinezesti a anuntat ieri inc adrul unui interviu televizat lansarea unui produs la care si compania Apple lucreaza de ceva vreme, dar care va ajunge pe piata inaintea celui pregatit in Cupertino. Huawei dezvolta o pereche de ochelari inteligenti pe care vrea sa ii lanseze in 1 sau 2 ani pe piata, adica mai devreme decat planuieste compania Apple, in cazul sau fiind anuntat cel mai devreme anul 2020 pentru punerea in vanzare a acestui produs.

Huawei. Desigur ca presedintele companiei chinezesti a spus ca produsul pregatit de catre inginerii sai va fi cel mai bun care a existat vreodata, si va duce experienta de folosire a ocheliarlor inteligenti “la un alt nivel”. Vorbim despre ochielari inteligent cu realitate augmentata la care compania Huawei lucreaza in momentul de fata, iar din moment ce presedintele Richard Yu a vorbit despre ei, e clar ca procesul de dezvoltare este unul foarte avansat.

Huawei. Produs SURPRIZA ANUNTAT Inaintea Apple

Huawei. Ce anume vor oferi acesti ochelari inteligenti pentru clientii companiei chinezesti nu a fost detaliat de catre presedintele Richard Yu, el spunand ca realitatea augmentata va deveni mult mai interesanta in cam 2 ani. Problema e ca realitatea augmentata tot e promovata de ceva timp de catre diverse companii si tot nu a avut succes, asa ca e greu de spus in ce masura in 2 ani va deveni atat de populara incat Huawei sa lanseze un produs chiar atat de grozav pentru clienti.

With this AR, you can have AR glasses working with phone, maybe you can watch more of a large area. In the beginning you may feel AR … is nothing. But in the future you will see more and more the value of that…The next one to two years I think the industry will commercialize, even for Huawei. We will bring a better user experience product.

Huawei. Apple se chinuie deasemenea sa lanseze o pereche de ochelari inteligenti si nu a avut chiar atat de mare succes pana in prezent sa faca realitatea augmentata cu adevarat populara, si nici nu prea cred ca va reusi sa o faca. Desi ochelarii inteligenti sunt interesanti in teorie, in realitate nici Huawei, si nici Apple nu cred ca vor fi in stare sa produca un accesoriu de acest gen care sa capteze intr-adevar atentia consumatorilor din lumea intreaga asa cum ar trebui.