Samsung GALAXY S10. OFICIAL, CAND se LANSEAZA

Samsung GALAXY S10. Cand se lanseaza a fost dezvaluit de catre un oficial al companiei coreene, iata care este planul pentru a aduce in magazine noul model de telefon.

Samsung GALAXY S10 lanseaza

Samsung GALAXY S10. Noul telefon a fost confirmat oficial pentru lansare, mai putin cu denumirea oficiala, insa in rest stim foarte multe detalii cu privire la ceea ce urmeaza sa fie pus in vanzare de catre coreeni pentru noi. Samsung GALAXY S10 a avut dezvaluita pentru presa din Coreea de Sud perioada de lansare chiar de catre compania Samsung, asa cum face in fiecare an, asa ca toata lumea stie pentru cand trebuie sa stranga bani pentru a-si cumpara noul telefon.

Samsung GALAXY S10. Conform presei din Coreea de Sud, noul model de telefon va fi lansat de catre cei de la Samsung in luna martie a anului 2018, mai mult ca sigur in urma unei prezentari ce va avea loc in cadrul Mobile World Congress 2019, in luna februarie. Presa din Coreea de Sud vorbeste despre prezentarea Samsung GALAXY S10 din luna februarie, insa lansarea are intotdeauna loc in martie, la cam doua saptamani distanta de momentul in care toata lumea vede noile telefoane.

Samsung GALAXY S10. OFICIAL, CAND se LANSEAZA

Samsung GALAXY S10. Conform presei, unul dintre modelele care este pregatit pentru lansare urmeaza sa aiba si conectivitate 5G integrata, insa acesta ar urma sa fie vandut doar in Coreea de Sud. Desi alti producatori de telefoane intentioneaza sa lanseze telefoane 5G cu suport pentru diverse tari de pe glob, se pare ca Samsung GALAXY S10 va putea functiona doar cu retelele 5G din Coreea de Sud, dar poate ca actualizari ale Android vor aduce suport si in alte tari.

According to the sources, the South Korean tech giant plans to unveil the flagship Galaxy S10 smartphone in February, followed by the presumed foldable Galaxy F and another edition of the Galaxy S10 that runs on the 5G network in March. The outlook came after Samsung Electronics President Koh Dong-jin, who heads the mobile business, said last week that the company will release a foldable smartphone within the first half of 2019.

Samsung GALAXY S10. Lansarea telefonului in martie 2019 il va aduce in magazine la 1 an distanta de actuala serie de telefoane Samsung GALAXY S9, adica exact atunci cand este asteptat de catre majoritatea fanilor. Acestea fiind spuse, asteptarea pentru lansarea Samsung GALAXY S10 continua, insa pana in momentul dezvaluirii oficiale vom afla cu siguranta si alte detalii importante cu privire la noul model de telefon al companiei coreene.