Samsung GALAXY S10. Procesorul ULUITOR LANSAT

Samsung GALAXY S10. Noul procesor uluitor a fost lansat astazi de catre compania coreeana, iata ce noutati surprinzatoare au fost pregatite pentru telefon.

Samsung GALAXY S10 exynos 9820 procesor

Samsung GALAXY S10. Astazi a fost lansat in mod oficial noul procesor pe care Samsung urmeaza sa il includa in telefon, mai exact acesta fiind integrat in noul chip Exynos 9820, care e anuntat cu noutati uimitoare. Noul chip Exynos 9820 nu a fost gandit pentru a oferi suport pentru tehnologia 5G in Samsung GALAXY S10, dar va aduce inregistrarea de clipuri video 8K, si suport pentru pana la 5 camere, deci vorbim despre un upgrade important ce va fi oferit pentru telefon.

Samsung GALAXY S10. Conform specificatiilor oficiale, noul chip Exynos 9820 urmaza sa ofere performante cu pana la 20% mai bune pentru procesorul integrat, dar si o autonomie cu pana la 40% mai buna pentru baterie. Acesta este format dintr-un procesor cu 4 nuclee Cortex-A55, 2 nuclee Cortex-A75, dar si 2 nuclee speciale create de catre compania Samsung pentru Samsung GALAXY S10, ultimele 4 fiind si cele care se ocupa de oferirea performantelor bune.

Samsung GALAXY S10. Procesorul ULUITOR LANSAT

Samsung GALAXY S10 exynos 9820 procesor 1

Samsung GALAXY S10. Noul chip Exynos 9820 este primul care are nucleele procesoarelor configurate in acest mod, iar asta pentru ca Samsung a dorit sa ofere performante mult mai bune pentru utilizatorii care-i cumpara telefoanele, dar si autonomie crescuta. Capacitatea Samsung GALAXY S10 de a inregistra clipuri video 8K folosind acest nou chip vine ca o premier apentru telefoane, daca va fi intr-adevar oferita, insa e nevoie si de un ecran pe masura pentru ca inregistrarile de acest gen sa “prinda viata”.

Samsung GALAXY S10. 5 camere nu vor fi integrate in acest telefon, insa noul sau chip va permite oferirea acestor camere, impreuna cu inregistrarea de filme 4K la 150 FPS, deci inregistrarea slow-motion in 4K ar trebui sa fie posibila. Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie lansat de catre cei de la Samsung in luna martie a anului viitor, in urma unei prezentari care este programata pentru Mobile World Congress 2019, in februarie, la Barcelona.