AirPods 2 Apar Astazi in Primele Imagini

airpods 2 imagini

AirPods 2. Castile misterioase care tot sunt anuntate de cateva luni bune pentru lansare, dar care n-au mai aparut pana acum in magazine, sunt prezentate in primele imagini. Sau cel putin asta ne arata un cunoscut leaker de informatii despre produse inca nelansate, el publicand doua imagini in care ne arata carcase pentru AirPods 2 ale companiei Apple.

AirPods 2. Puteti vedea mai jos ce ar pregati compania Apple pentru lansare pe piata pentru clientii sai, iar deocamdata nu prea exista ceva care sa ne convinga fara dubiu de faptul ca informatiile prezentate sunt 100% reale. AirPods 2 urmeaza sa arate exact precum modelul actual, dar vor avea un nou LED in mijlocul carcase, care ne va spune daca bateria din interior e incarcata suficient.

AirPods 2 Apar Astazi in Primele Imagini

AirPods 2. S-a spus in ultimele saptamani ca Apple ar urma sa lanseze noua pereche de casti in cursul lunii viitoare, iar tot maim ulte informatii noi par sa confirme acest lucru. AirPods 2 urmeaza sa coste cam la fel precum actuala versiune a castilor wireless ale celor de la Apple, asa ca n-ar trebui sa platim suplimentar pentru a le cumpara.