BLACK FRIDAY 2018. AVERTIZARE de la Consiliul Concurentei

BLACK FRIDAY 2018. Romanii care vor sa profite de reduceri au parte de o avertizare facuta de catre Consiliul Concurentei in tara noastra, iata ce a spus.

BLACK FRIDAY 2018 avertizare

BLACK FRIDAY 2018. Evenimentul cu cele mai mari reduceri va incepe maine dimineata in aceasta pagina, insa intre timp sa “luam aminte” de la avertismentul pe care il face Consiliul Concurentei in legatura cu promotiile ce vor fi oferite. Presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, a declarat astazi ca toti reprezentantii magazinelor online trebuie sa aiba o conduita foarte buna de BLACK FRIDAY 2018, altfel asta ii va afecta pe toti in comertul pe termen lung.

BLACK FRIDAY 2018. Probabil stiti ca in 2017 s-a descoperit ca 80% dintre reducerile practicate de catre magazinele online au fost false, diverse amenzi mici fiind aplicate pentru magazinele online din Romania. Pentru BLACK FRIDAY 2018 e putin probabil ca lucrurile sa se fi schimbat, iar magazinele online sa fi devenit dintr-odata constiincioase, asa ca fiecare trebuie sa fie foarte atent si sa urmareasca din timp produsele pe care vrea sa le cumpere online.

BLACK FRIDAY 2018. AVERTIZARE de la Consiliul Concurentei

BLACK FRIDAY 2018. Desigur ca inainte de oferirea reducerilor efective, Consiliul Concurentei nu poate face absolut nimic pentru a veifica daca magazinele online isi respecta in vreun fel clientii, sau nu. Abia incepand de maine dimineata se vor putea face verificari pentru a se vedea daca BLACK FRIDAY 2018 a fost unul cu reduceri reale, sau promotiile care au fost oferite pentru clientii din Romania au fost nimic mai mult decat o mare minciuna, iar rezultatele vor veni dupa alte cateva luni de analiza.

Recomandarea noastră către industrie, către comercianţii online, este să-şi facă ei ordine în casa proprie, pentru că, dacă îşi compromit imaginea, asta îi va afecta pe toţi. Este interesul lor comun să aibă un cod de conduită şi înţeleg că se lucrează la un astfel de cod, care să spună cum trebuie să te comporţi şi ce este corect să anunţi despre promoţii, ce nu este corect şi să dea încredere consumatorilor, pentru că altfel se poate crea o imagine greşită care să-i afecteze pe toţi.

BLACK FRIDAY 2018. Daca urmariti sa va cumparati anumite produse din cadrul magazinelor online, atunci asigurati-va ca stiti in avans preturile pentru respectivele produse, si ca daca sunt reduse maine, reducerea este reala. eMAG a fost acuzata in repetate randuri de faptul ca a crescut preturile produselor inainte de a oferi reduceri in cadrul evenimentelor de acest gen, asa ca nu ramane decat sa vedem daca de BLACK FRIDAY 2018 va fi acelasi lucru.