Samsung GALAXY X. UIMITOR, e mai TARE ca iPhone XS

Samsung GALAXY X. Vestea uimitoare care confirma fara dubiu faptul ca este mai tare decat iPhone XS, si oricare dintre telefoanele Apple, sau cele Android.

Samsung GALAXY X performante

Samsung GALAXY X. Un anunt uimitor a fost facut astazi in legatura cu noul model de telefon pe care compania coreeana il va lansa in primavara anului 2019, mai exact noul chip Qualcomm Snapdragon 8150 fiind prezentat. Acest nou chip va fi deasemenea implementat in Samsung GALAXY X de catre compania coreeana, iar performantele pe are le vedem intr-un prim test il pun chiar deasupra iPhone XS, cel putin in AnTuTu, chiar daca diferenta este mica.

Samsung GALAXY X. In AnTuTu noul telefon ar urma sa obtina un scor ce depaseste cu putin 360.000 de puncte, intrecand iPhone XS cu doar 10.000 de puncte, adica undeva pe la 3%, deci insesizabil, dar totusi il intrece. Ca sa fiu sincer, sunt uimit ca acest chip Qualcomm Snapdragon 8150 este atat de puternic, in special in AnTuTu, dar in Geekbench el este inferior, deci Samsung GALAXY X nu are putere de procesare chiar la fel de mare precum cea a telefoanelor iPhone XS.

Samsung GALAXY X. UIMITOR, e mai TARE ca iPhone XS

Samsung GALAXY X performante 1

Samsung GALAXY X. Combinand totusi un procesor atat de puternic cu memorie RAM mai multa si mai rapida, noul model de telefon al coreenilor poate intrece in testele reale telefoanele iPhone XS fara probleme. Compania Apple a oferit un sport foarte mic in performante pentru iPhone XS in ceea ce priveste puterea de procesare, iar acest lucru o va “costa” in momentul in care Samsung GALAXY X si Samsung GALAXY S10 vor fi lansate pe pietele din intreaga lume.

Samsung GALAXY X performante 2

Samsung GALAXY X. Teoretic, acest nou chip Snapdragon 8150 ar urma sa fie combinat si cu 8 GB de memorie RAM pentru performante foarte bune, dar totul depinde de configuratia pe care vor dori sa o ofere coreenii. In baza a ceea ce am aflat pana acum, Samsung GALAXY X este pregatit pentru a fi prezentat in cadrul Mobile World Congress 2019, iar lansarea ar trebui sa aiba loc undeva in cursul lunii martie, tot teoretic.

8 COMENTARII