eMAG. 6 TELEVIZOARE cu REDUCERI MARI de BLACK FRIDAY 2018

eMAG. Acest 6 televizoare au de BLACK FRIDAY 2018 cele mai mari reduceri maine dimineata, iata la ce trebuie sa fii atent in cadrul magazinului online.

eMAG BLACK FRIDAY 2018 televizoare

eMAG. Stiti deja de reducerile foarte mari pe care magazinul le are de BLACK FRIDAY 2018 in aceasta pagina, insa probabil stiti si ca exista cateva produse vedeta care au preturi extrem de bune la prima ora a diminetii zilei de 16 noiembrie. V-am spus deja de 3 dintre cele mai bune de care puteti profita in acest moment, insa acum vine randul televizoarelor care de BLACK FRIDAY 2018 au reduceri foarte mari la eMAG, iar acum vorbim despre nu mai putin de 6 dintre ofertele perfecte.

eMAG. Primul este acest model de televizor de la cei de la Samsung, acesta avand ecran LED si diagonala de 100 cm pentru el, insa rezolutia 4K este cea care “face toti banii”, mai ales ca va avea un pret de numai 1299 LEI. Al doilea televizor cu reducere foarte mare de BLACK FRIDAY 2018 la eMAG este acest model de la LG, televizorul fiind unul smart, adica inteligent din toate punctele de vedere, cu ecran care are diagonala de 164 cm, dar si rezolutie 4K.

eMAG. 6 TELEVIZOARE cu REDUCERI MARI de BLACK FRIDAY 2018

eMAG. Al treilea televizor cu reducere mare de BLACK FRIDAY 2018 este acest model cu ecran QLED, de la Samsung, acesta fiind Smart si avand un ecran cu diagonala de 123 cm, totul la pretul de 3499 LEI. Al patrulea televizor care de BLACK FRIDAY 2018 are reducere foarte buna la eMAG este acest model, tot de la Samsung, tot cu ecran QLED, dar cu diagonala de 138 cm, pentru el pretul fiind de 4799 LEI, potrivit pentru specificatiile oferite.

eMAG. Penultimul televizor cu reducere foarte buna de BLACK FRIDAY 2018 este acest model, care are ecran LED, insa vine cu sistem de operare Android preinstalat, totul la pretul de doar 750 de LEI in Romania. Ajungem si la final, cu acest model de televizor Sony, care vine cu ecran LED, si sistem de operare Android, totul la pretul de 2299 LEI, toate cele 6 fiind disponibile dimineata in stocuri foarte limitate in cadrul magazinului eMAG de BLACK FRIDAY 2018.