Orange a Vandut iPhone X la 13 Euro inainte de Black Friday

Orange a avut inainte de Black Friday 2018 telefoanele iPhone X listate cu pretul de doar 13 euro in cadrul magazinului online, multi clienti profitand de oferte.

orange iphone x black friday

Orange a vandut inainte de Black Friday, care a inceput in aceasta pagina, telefoane iPhone X la pretul de doar 13 euro in cadrul magazinului online, totul fiind, in mod aparent, doar o eroare. Operatorul a recunoscut greseala, si se pare ca ar mai fi fost si alte produse pe care Orange le-a vandut cu preturi mult mai mici decat in mod normal, cel putin asta reiese din declaratia lor.

Orange a confirmat si ca va livra telefoanele iPhone X comandate de catre clienti la pretul de doar 13 euro din cadrul magazinului online, fara a spune si cate unitati au fost comandate. Interesant este ca iPhone X nu face parte din oferta de Black Friday a Orange, poate pentru ca stocul s-a epuizat… sau poate pentru ca a fost epuizat in mod intentionat.

Orange a Vandut iPhone X la 13 Euro inainte de Black Friday

Orange nu mi-a spus nici daca telefoanele iPhone X au fost vandute la pret intreg, sau doar la abonament, insa cel mai probabil vorbim despre prima situatie, nu despre a doua. Acum, intrebarea este, cati dintre voi v-ati facut un cadou frumos de Craciun ?

În urma unei erori, în cursul zilei de astăzi, pe site-ul orange.ro au fost publicate anumite produse din gama Apple cu preţuri de vânzare eronate. Pentru noi este foarte importantă experienţa clienţilor, astfel toate comezile înregistrate în urma acestei situaţii vor fi onorate.