Huawei. Cerere URGENTA de a INTERZICE Produsele

Huawei. O cerere de a interzice produsele companiei chinezesti a fost facuta intr-o foarte importanta tara europeana, iata motivele si cat de mare e problema.

huawei germania

Huawei. Compania chinezeasca este din nou in fata unor probleme care ar putea-o lasa cu reputatia serios afectata, dar si cu o “gaura” destul de mare in incasari, daca se vor aplica cererile unor oficiali guvernamentali. Mai exact, angajati din cadrul ministerelor de interne si externe din guvernul Germaniei cer interzicerea posibilitatii companiei Huawei de a vinde echipamente care sa fie folosite pentru crearea viitoarelor retele 5G in tara in urmatorii ani.

Huawei. Cererea de a interzice folosirea echipamentelor companiei chinezesti pentru viitoarele retele 5G din Germania vine dupa ce o masuri similare au fost luate in SUA si Australia, Canada si Marea Britanie analizand deasemenea adoptarea lor. V-am spus ca Germania urma pe lista tarilor importante in care Huawei urma sa treaca prin probleme de acest gen, si iata ca lucrurile se dovedesc a fi adevarate, siguranta nationala fiind adusa in discutie si in Germania.

Huawei. Cerere URGENTA de a INTERZICE Produsele

Huawei. Cei din Germania sunt ingrijorati de legislatia din China care le impune cetatenilor si companiilor sa ajute guvernul in probleme de securitate si adunarea de informatii pentru serviciile de informatii ale tarii. Germanii se tem ca in produsele Huawei ar putea exista “portite de acces” care ar permite spionarea cetatenilor din Germania, lucru care a fost adus oferit ca motiv pentru interzicerea produselor chinezilor atat in SUA, cat si in Australia, deci e clar in ce directie se merge.

Senior German officials are planning a last-ditch drive to convince the government to consider excluding Chinese firms such as Huawei from building the country’s 5G infrastructure amid concerns this could compromise national security. The behind-the-scenes push in Berlin, which comes after decisions by Australia and the United States to ban Chinese suppliers from 5G, has emerged at a late stage, with Germany expected to start its 5G auctions in early 2019.

Huawei. Compania se apara iar spunand ca nu ofera guvernului chinez acces la produsele sale instalate deja in alte tari, si ca nimeni nu spioneaza alte tari, iar guvernul german spune ca o interdictie acum ar fi intarziata si ar afecta serios crearea retelelor 5G. Chiar si asa, nu m-ar surprinde ca Huawei sa aiba anumite produse interzise la folosire pentru operatorii telecom, chiar si fara o decizie publica a guvernului, insa urmatoarele luni ne vor arata cum stau lucrurile.

5 COMENTARII

  1. Orice companie are acces total la telefonul tau.
    Cum google pixel a fost trecut din greșală pe modul de economisire baterie de către companie și a speriat o grămadă de oameni așa e la orice companie..daca vor datele tale le pot lua oricând fara sa stii,indiferent că e Samsung,Apple,Huawei,Xiaomi etc

  2. Asa îi spune la oftica. A acaparat în scurt timp tot globul și a reușit sa ia fața giganților Apple și Samsung, iar ei acum arunca articole false despre ei.. Stați liniștiți, obișnuiți-va cu ideea ca Apple nu mai e ce era ci doar un aparat supraevaluat.

  3. Marea Britanie? Cum puteți da astfel de informații false când aici în UK, chiar se sponsorizează crearea unor rețele de tipul 5g? I device. Ro vă urmăresc de mult timp,dar astfel de informații mincinoase mă fac să renunț la platforma voastră.
    P.S. orice companie guvernamentală îți poate accesa chiar și gogoaşa dacă are acces la internet în mai puțin de un minut.