Google Maps. SURPRIZA cu o Functie la care NIMENI nu se Gandea

Google Maps. O noua functie la care nimeni nu se astepta a fost lansata de catre compania americana Google, iata ce poti face de astazi pe iPhone si Android.

Google Maps mesaje

Google Maps. Noaptea trecuta compania Google a lansat o functie complet neasteptata pentru aplicatia pe care o folosesc miliarde de oameni pe intreaga planeta, iar nimeni nu se astepta la asa ceva. Mai exact, Google Maps are incepand de astazi o functie care ne permite sa trimitem mesaje catre diverse companii care sunt inregistrate in cadrul platformei, ceva ce desigur ca nu a existat, dar care poate fi extrem de util pentru foarte multe persoane.

Google Maps. Luna trecuta compania americana a adaugat un aplicatiile sale un buton special Follow, care le permite utilizatorilor sa urmareasca activitatea unei companii care este inregistrata in cadrul platformei. Cei care au inceput sa urmareasca diverse companii au acum ocazia de a le trimite mesaje prin intermediul platformei Google Maps, pentru a afla orice fel de informatii au nevoie, asta desigur daca exista cineva care sa raspunda la ele cand sunt primite.

Google Maps. Noua Functie la care NU te ASTEPTAI

Google Maps. Se pare ca inclusiv plasarea de comenzi pentru livrare de produse, sau mancare, ori ridicarea lor din locatie ar urma sa fie posibila prin intermedul acestui sistem de mesagerie, in functie de disponibilitatea companiilor. Google Maps a gandit aceasta functie pentru a aduce mai aproape companiile si clientii care doresc sa afle informatii despre ele, sau sa faca comenzi, fara a mai suna, sau a vizita un website pentru a face acest lucru

Sending messages to businesses gives you the opportunity to ask questions without having to make a phone call so that you can order a cake for your mom’s birthday while on the bus or find out if a shoe store has your size without having to wait on hold.

Google Maps. Pentru fiecare dintre afacerile care sunt inregistrate in platforma celor de la Google va exista cate un buton numit Message, acesta permitand trimiterea rapida de mesaje catre respectivele companii, daca dorim asta. In mod teoretic, toata aceasta functionalitate pentru Google Maps urmeaza sa fie disponibil in perioada urmatoare, pentru unii dintre utilizatori butonul aparand deja, in timp ce pentru altii va fi disponibil in cursul urmatoarelor zile/saptamani.