GOOGLE MAPS. Apple Maps are DETALII mai BUNE

Google Maps. Hartile disponibile pentru Apple Maps sunt mai detaliate conform unei analize amanuntite facuta pentru cele doua platforme de harti online.

google maps harti apple maps

Google Maps. In mod complet surprinzator, Apple Maps este creditata pentru faptul ca are harti cu detalii mai bune decat cele pe care le ofera compania Google pentru sistemul sau de harti online. In imaginile din acest articol puteti vedea care sunt diferentele intre detaliile pe care le au hartile din Google Maps si Apple Maps in momentul de fata, cei de la Apple reusind sa ofere informatii mai detaliate pentru ca si-au facut platformai mai tarziu, cu date mai noi.

Google Maps. Apple Maps intrece platforma celor de la Google doar in SUA, si doar pentru 3.1% din suprafata de teren cartografiata, si doar pentru 4.9% din populatia care locuieste in respectiva zona. Practic, cateva milioane de oameni beneficiaza in Apple Maps de harti mai detaliate decat cele disponibile in Google Maps, iar realizarea este una notabila pentru ca arata cat de mult a incercat compania din Cupertino sa imbunatateasca platforma sa in ultimii ani.

GOOGLE MAPS. Apple Maps are DETALII mai BUNE

google maps harti apple maps 1

Google Maps. In baza analizei facute, Apple Maps are date mai exacte pentru vegetatia din toate zonele in care intrece platforma celor de la Google, fie ca e vorba despre orase, sau zonele dintre acestea. Separat de acestea, Apple Maps are detalii mai bune decat Google Maps pentru zonele pietonale, terenurile din interiorul curtilor scolilor, terenurile de fotbal, piscinele, locurile de joaca, sau terenurile de tenis, totul fiind mult mai bine cartografiat.

google maps harti apple maps 2

“But don’t let its size fool you—it’s a dramatically different map from before, with a staggering amount of vegetation detail […] Apple hasn’t just mapped the wilderness. Cities are also noticeably more green […]. What’s really remarkable about this new vegetation detail it how deep it all goes—all the way down to the strips of grass and vegetation between roads, inside of cloverleafs and even around the corners of homes. Golf course details, like fairways, sand traps, and putting greens. School details, like baseball diamonds, running tracks, and football fields. Park details, like pools, playgrounds, and tennis courts. And even backyard tennis courts.”

google maps harti apple maps 3

Google Maps. Detalii mult mai bune pentru Apple Maps exista si in ceea ce priveste cladirile reprezentate pe harti, iar uneori inclusiv interiorul acestora, cei de la Apple reusind sa ofere detalii mult mai clare pentru utilizatori. Desigur ca in restul de peste 90% dintre locatii, plus in restul lumii, Google Maps are harti mult mai detaliate decat Apple Maps, iar toti utilizatorii celor doua platforme stiu asta, asa ca Apple inca mai are multe de recuperat.