EMAG BLACK FRIDAY 2018. REDUCERI MARI LA IPHONE XS

EMAG BLACK FRIDAY 2018. Startul reducerilor in Romania a adus promotii foarte mari la telefoanele iPhone XS si iPhone XS Max, preturile fiind foarte mici.

emag black friday 2018 iphone xs

eMAG. BLACK FRIDAY 2018 are in mod surprinzator deja disponibile reduceri cu telefoanele iPhone XS si iPhone XS Max ale celor de la Apple, iar daca sunteti interesati de ele, atunci in aceasta pagina le puteti cumpara cu reduceri foarte mari. Vorbim despre noua serie de telefoane iPhone XS si iPhone XS Max care a fost lansata cu o luna de zile in urma de catre compania Apple, reducerile celor de la eMAG fiind disponibile pentru o gama variata de modele, din stoc, sau la precomanda.

eMAG. A lansat telefoanele iPhone XS si Phone XS Max in Romania la finalul lunii septembrie, cu doar o saptamana in urma lansarii ce a avut loc in SUA, insa aparitia reducerilor n-ar trebui sa fie ceva surprinzator. Telefoanele Phone XS si Phone XS Max au reduceri deasemenea in SUA, si alte tari unde sunt vandute, cei de la Apple permitand vanzarea lor la pret promotional, iar in Romania eMAG listeaza destule modele cu pret redus serios.

eMAG. iPhone XS REDUS Cu 1200 LEI pre BLACK FRIDAY

eMAG. Vinde cam toate modelele iPhone XS si iPhone XS Max pe care le-a lansat compania Apple, insa nu toate sunt disponibile la pret promotional in Romania, asa ca va trebui sa va multumiti cu modelele existente, sau sa asteptati promotii pentru altele. In aceasta pagina sunt toate modelele iPhone XS si iPhone XS Max pe care eMAG le are cu pret redus foarte mult in aceasta perioada, reducerile incepand de la doar cateva sute de LEI in magazinul online.

eMAG. Are unele modele ale iPhone XS si iPhone XS Max listate deasemenea cu diverse cadouri oferite de catre vanzatori, asa ca desi reducerea ar putea fi mai mica, ati putea avea surpriza de a primi un cadou de la comerciant. eMAG are aceste reduceri pentru iPhone XS si iPhone XS Max de cateva zile in Romania, insa nu se stie cat urmeaza sa fie disponibile, asa ca ramane sa va decideti daca doriti sa profitati de oferte, sau nu.