DIGI MOBIL. LANSAREA VOLTE, VOWIFI, si VITEZE mai MARI

DIGI MOBIL. Operatorul de telefonie mobila a anuntat lansarea serviciilor VoLTE, VoWiFi, dar si cresterea vitezelor de internet mobil, iata detaliile complete.

digi mobil volte vowifi

Digi Mobil. Al patrulea cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania a anuntat oficial zilele trecute lansarea serviciilor VoLTE, VoWiFI, si cresterea vitezelor de internet mobil pentru unii dintre abonati. Digi Mobil aduce in sfarsit suport pentru serviciu VoLTE, care permite efectuarea de apeluri telefonice prin retelele 4G, LTE, pentru telefoanele compatibile, deci nu se va mai face rollback pe reteaua 3G atunci cand plasati un apel telefonic, incepand de azi.

Digi Mobil. VoWiFi este o alte tehnologie foarte utila, doar ca pentru apeluri telefonice, iar aici vorbim despre posibilitatea de a folosi o retea Wi-Fi pentru a face apeluri telefonice, atunci cand semnalul GSM este slab. Practic, daca aveti semnal GSM slab in casa pe Digi Mobil, si sunteti conectati la o retea Wi-Fi, calitatea apelului va fi la fel de buna precum atunci cand aveti semnal puternic, insa toate minutele vorbite se vor consuma din abonamentul vostru principal.

DIGI MOBIL. LANSAREA VOLTE, VOWIFI, si VITEZE mai MARI

Digi Mobil. Pentru clientii care au cartele, operatorul de telefonie a anuntat astazi cresterea vitezelor de download pana la 100 Mbps prin intermediul retelei 4G, deci vorbim despre o imbunatatire substantiala pentru navigarea pe internet. Pana acum vitezele de internet pentru cartelele Digi Mobil erau limitate la o valoare net inferioara, cea 3G, insa incepand cu ziua de 14 noiembrie lucrurile se schimba, iar toti clientii pot naviga pe internet la viteze marite multumita operatorului de telefonie mobila.

Extinderea accesului la 4G pentru clienții de cartele Digi se înscrie în filosofia grupului Digi | RCS & RDS de a oferi clienților servicii de cea mai bună calitate la cele mai competitive prețuri. Pe lângă avantajul creșterii vitezei la transferul de date, ofertele noastre au și alte beneficii, cum ar fi: minute nelimitate și internet mobil, perioadă de valabilitate de trei luni, ofertă unică pe piața românească, și posibilitatea de a cumula două opțiuni pentru serviciile de voce și, respectiv, două opțiuni pentru internet mobil. Pe principiul mai mult, la același preț, în funcție de necesitățile sale, un client mai poate opta pentru oferta cu o valabilitate de 3 luni, achitând același preț ca pentru serviciul cu valabilitate de o lună. Acestea pot fi activate simultan în orice moment pe durata de valabilitate a creditului.

Digi Mobil. Practic, acum toti clientii operatorului de telefonie intra in normalitate, deoarece limitarea cartelelor la vitezele 3G nu era tocmai ceva foarte bun pentru clienti, insa iata ca lucrurile se schimba, si toata lumea beneficiaza de acelasi lucru. Digi Mobil are aproape 4 milioane de clienti pentru serviciile de telefonie mobila, si o retea 4G in plina expansiune, insa din pacate deocamdata ofera viteze cu mult sub cele ale operatorilor competitori din Romania.