Samsung GALAXY X. Planul MISTERIOS al Companiei

Samsung GALAXY X. Planul misterios al companiei a fost dezvaluit de catre presedintele coreenilor, iata ce a avut acesta de afirmat.

Samsung GALAXY X serie

Samsung GALAXY X. Urmatorul mare pariu al companiei coreene a fost deja prezentat pentru lansare inca de saptamana trecuta, insa iata ca tot mai apar informatii in legatura cu initiativa companiei de a avea succes cu el. Mai exact, lansarea Samsung GALAXY X a fost anuntata pentru primavara anului viitor, in mai putin de jumatate de an, insa se pare ca planurile coreenilor merg mult mai departe de acest punct, chiar daca telefonul ramane deocamdata doar un simplu pariu.

Samsung GALAXY X. Planul companiei coreene este de a lansa anual cate un nou model de telefon pliabil daca primul va avea succes, iar asta inseamna ca in moomentul de fata coreenii isi vad “viitorul” in aceasta serie de smartphone-uri. Desi va avea un pret de aproximativ 1800 de dolari, sau euro, si este un telefon experimental deocamdata, Samsung GALAXY X urmeaza sa fie produsul in care Samsung isi pune sperantele pentru o “renastere” pe piata smartphone.

Samsung GALAXY X. Planul MISTERIOS al Companiei

Samsung GALAXY X. Producerea primului model este foarte dificila, cu o varietate de parteneri cooptati pentru a furniza o multitudine de componente pentru a asambla telefonul, insa doar inceputul e mai greu. Cei de la Samsung vor sa transforme Samsung GALAXY X intr-o serie de telefoane pliabile, iar daca ele vor avea succes, atunci putem astepta si primele tablete, coreenii avand deja in lucru un asemenea produs, conform unor brevete de inventie.

The company also plans to release the fold-up lineup of the folder with Galaxy S series and Galaxy Note series every year. Galaxy S and Galaxy Note series will be launched in limited countries such as Korea and the US and limited telecommunication companies. He explained that the product name has not been decided yet.

Samsung GALAXY X. Nu m-ar mira ca primul model de telefon pliabil al coreenilor sa aiba foarte mare succes, iar asta pentru ca s-a lucrat foarte mult la el, iar din cate se pare exista deja un produs suficient de bine dezvoltat. Acestea fiind spuse, Samsung GALAXY X va fi prezentat in cadrul Mobile World Congress 2019 in Barcelona, iar lansarea ar trebui sa aiba loc doar cateva saptamani mai tarziu, deci nu mai avem mult de asteptat pentru aparitia sa.