Huawei. ANUNTA CAND va INTRECE Samsung in VANZARI

Huawei. Un anunt surprinzator a fost facut de catre presedintele companiei chinezesti, el dezvaluind cand va intrece Samsung in vanzarile smartphone.

huawei intrece samsung

Huawei. Un anunt extrem de interesant, si curajos, a fost facut de catre un oficial al companiei chinezesti, el spunand foarte clar cand ar urma sa intreaca in vanzari compania Samsung, obiectivul fiind unul foarte indraznet. Huawei intentioneaza sa isi creasca vanzarile substantia in anul 2019, pentru a ajunge din urma, si poate a egala compania Samsung, insa pentru anul 2020 se anunta adevarata provocare, deoarece atunci ei estimeaza ca ar putea intrec Samsung.

Huawei. Apple a fost depasita de doua trimestre fiscale consecutive de catre chinezi in vanzarile smartphone, iar T3 2018 ar putea readuce Apple deasupra lor, dar numai pentru 3 luni, pentru ca la inceput de 2019 va cadea din nou pe locul 3. Huawei isi va consolida in 2019 pozitia secunda pe piata smartphone, si se va distanta de Apple, insa are de “recuperat” o diferenta de cam 20 de milioane de smartphone-uri pentru a ajunge din urma si a egala compania Samsung.

Huawei. ANUNTA CAND va INTRECE Samsung in VANZARI

Huawei. Pentru a putea intrece Samsung, chinezii au nevoie de vanzari de peste 80 de milioane de unitati intr-un trimestru fiscal, o cifra mare, care este greu de atins intr-o piata care este in continua scadere. Nimeni nu spune ca obiectivele propuse de catre Huawei sunt usor de realizat, insa asta face diferenta dintre o companie care poate sa devina lider, si una care-i urmeaza pe altii, iar chienzii au sanse mari sa atinga vanzarile pe care le tot anunta.

Next year, we will be very close to number one, maybe we will be on par with Samsung. And at least the year after, maybe we have a chance (to be number one), the year 2020. I encourage the team to have this innovation capability, to make bold innovations, to do something which some guy feels is a little bit crazy, to challenge ourselves and the industry.

Huawei. Ceea ce a demonstrat compania in acest ultim an arata ca exista oameni care gandesc strategii pe termen lung care chiar dau roade, desi asta implica inclusiv copierea produselor altor companii competitoare. Desigur ca Huawei nu ar fi prima companie care face asta, si nici nu va fi ultima, iar la finalul zilei conteaza cine vinde mai mult, si face mai multi bani, iar aceste doua lucruri nu se regasesc la vreun producator, pentru ca Apple face bani mai multi, desi vinde mai putin decat coreeni si chinezi.