Samsung GALAXY NOTE 10. Ecranul GIGANT CONFIRMAT

Samsung GALAXY NOTE 10. Noul ecran gigant a fost confirmat, compania Samsung intentionand sa intreaca iPhone XS Max si restul telefoanelor competitoare.

Samsung GALAXY NOTE 10 ecran

Samsung GALAXY NOTE 10. Un ecran gigant este anuntat pentru telefonul coreenilor in momentul de fata, acesta urmand a oferi concurenta serioasa pentru iPhone XS Max, si al sau ecran cu diagonala de 6.5 inch. Mai exact, informatiile venite de la presa din Coreea de Sud sustin ca un ecran cu diagonala de 6.66 inch va fiimplementat in Samsung GALAXY NOTE 10, acesta fiind cu 0.26 inch mai mare decat cel integrat in Samsung GALAXY NOTE 8 in momentul de fata.

Samsung GALAXY NOTE 10. Cresterea in diagonala ecranului pentru noul model de telefon are la baza dorinta companiei coreene de a concura mai serios cu Apple, si restul producatorilor de smartphoneuri premium. Partea interesanta este ca informatiile de astazi sugereaza deasemenea ca Samsung GALAXY NOTE 10 ar urma sa aiba rezolutie 4K oferita pentru ecranul cu diagonala de 6.66 inch, ceva ce pare putin probabil, desi ecranul este unul foarte mare.

Samsung GALAXY NOTE 10. Ecranul GIGANT CONFIRMAT

Samsung GALAXY NOTE 10. Un chip Qualcomm Snapdragon 8150, si unul Exynos 9820, vor fi implementate pentru noul model de telefon, cel putin al doilea urmand a oferi suport pentru inregistrarea de filme la rezolutie 8K. Pentru Samsung GALAXY NOTE 10 este deasemenea asteptata implementarea de suport pentru retele 5G, dar si o camera tripla, plus o baterie de capacitate mult mai mare, asa ca vorbim despre un upgrade important pentru noul telefon.

… the Samsung Galaxy Note 10 is expected to be equipped with a 6.66-inch 4K resolution display. The handset reportedly has been given the code name of “DaVinci,” and the U.S. model will be powered by the new Qualcomm Snapdragon 8150 Mobile Platform.

Samsung GALAXY NOTE 10. Desi multe noutati sunt anuntate pentru telefon, lansarea sa este asteptata abia in vara anului viitor, undeva prin luna august, asa cum s-a intamplat si cu seria actuala de telefoane. Avand in vedere toate aceste noutati pe care Samsung GALAXY NOTE 10 le va aduce, trebuie sa ne asteptam si la un pret de vanzare pe masura, iar asta pentru ca nu e ieftin sa implementezi atat de multe noutati intr-un smartphone, deci vor fi si costuri pe masura asteptarilor.