Samsung GALAXY S10. PRIMELE IMAGINI cu Ecranul

Samsung GALAXY S10. Primele imagini cu ecranul au aparut in cursul acestei zile, noul model de telefon urmand a avea o schimbare MARE facuta de catre Samsung.

Samsung GALAXY S10 imagini ecran

Samsung GALAXY S10. Primele imagini cu noul ecran al telefonului au fost publicate in cursul acestei zile direct din Asia, si putem vedea cum arata ecranul Infinity-O care urmeaza sa fie folosit pentru telefon. Stim deja de ceva vreme ca Samsung GALAXY S10 urmeaza sa aiba un ecran cu decupaj, insa acesta nu va fi unul clasic, adica nu va fi pozitionat in centrul ecranului, ci intr-o margine laterala, iar dimensiunea va fi de cea a unei camere frontale.

Samsung GALAXY S10. Puteti vedea in cele doua imagini de mai jos ca noul ecran pentru telefon are decupajul pozitionat intr-o margine a ecranului, asa cum a si spus compania coreeana ca vom vedea aceasta schimbare pentru telefoanele sale. Samsung GALAXY S10 va avea un decupaj foarte subtil pentru camera frontala, iar restul ecranului va fi folosit pentru a reda imagini, cam asa cum vedem la telefoanele de la Vivo, sau OPPO, insa din pacate se pare ca marginile negre ale ecranului nu vor disparea complet din panoul frontal.

Samsung GALAXY S10. PRIMELE IMAGINI cu Ecranul

Samsung GALAXY S10 imagini ecran 1

Samsung GALAXY S10. Spre deosebire de telefoanele de la Vivo si OPPO, noul produs al coreenilor nu va avea o camera care iese de undeva din carcasa, si va avea mai mult spatiu pentru o baterie mai mare, ceea ce e o veste foarte buna. Samsung GALAXY S10 urmeaza deasemenea sa ofere si un design modificat in comparatie cu modelele anteroare de telefoane premium ale coreenilor, dar va pastra ecranul curbat spre marginile exterioare, asa cum ne asteptam.

Samsung GALAXY S10. Cel mai mare upgrade din ultimii ani este pregatit de catre coreeni pentru acest telefon, si pe buna dreptate, din moment ce vanzarile au inceput sa scada serios pentru ei. Este de asteptat ca Samsung GALAXY S10 sa fie prezentat in cadrul Mobile World Congress 2019, din februarie anul viitor, insa lansarea ar trebui sa aiba loc undeva prin cursul lunii martie, asa cum isi imagineaza toata lumea, dar nu se stie la ce pret, inca.