Android. Functia IMPORTATA LANSATA de Google pentru TOTI

Android. O noua functie foarte importanta a fost lansata de catre companai Google pentru utilizatorii de telefoane din lumea intreaga, iata ce poti face cu ea.

android backup

Android. O nou functie foarte importanta a fost lansata de catre compania Google pentru utilizatorii de telefoane din lumea intreaga, ea fiind promisa inca din vara, insa iata ca este disponibila abia din acest moment. Mai exact, utilizatorii de telefoane Android, de toate felurile, in sfarsit posibilitatea de a initia manual un backup pentru telefoanele lor in Google Drive, functie care pana acum n-a fost, in mod destul de ciudat, disponibila pentru toata lumea.

Android. In august compania Google a promis ca le va oferi utilizatorilor sai posibilitatea de a face backup manual in Google Drive pentru telefoane, asta in situatia in care atunci nu se facea decat automat. Telefoanele Android trebuiau sa fie conetate la o retea Wi-Fi, si la o sursa de energie, prin cablu, pentru ca un backup automat sa fie facut in Google Drive, insa acum lucrurile se schimba, si ajung in punctul in care sistemul de backup cu iCloud este oferit pentru iOS.

Android. Functia IMPORTATA LANSATA de Google pentru TOTI

android backup 1

Android. Acum lucrurile s-au schimbat, iar utilizatorii carora le-a aparut deja optiunea Back up nou in telefoane vor putea sa isi salveze toate datele in Google Drive fara prea multe conditii speciale. Se pare ca nu prea conteaza ce telefon Android aveti, deoarece atat timp cat aveti actualizarile cele mai recente instalate, exceptand versiunea 9 a sistemului de operare, ar trebui sa va fie afisat butonul care permite salvarea datelor in Google Drive oricand doriti.

Android. E interesant cum Google nu a implementat aceasta optiune timp de atatia ani de zile, desi in iOS era oferita de catre compania Apple inca din momentul in care iCloud a fost lansat pentru utilizatori. Acestea fiind spuse, sistemul de operare Android al celor de la Google permite incepand de saptamana trecuta efectuarea de backup-uri manuale pentru telefoane, si daca inca nu va apare functia, instalati cele mai recente actualizari pentru sistemul de operare.

1 COMENTARIU