Samsung GALAXY S9. Vestea GROZAVA pentru Android 9

Samsung GALAXY S9. Vestea grozava pentru Android 9 a venit chiar astazi, iar utilizatorii se pot bucura de ea chiar din acest moment, ce a facut Samsung.

Samsung GALAXY S9 android 9 beta

Samsung GALAXY S9. O veste grozava a venit astazi pentru cei care asteapta Android 9 in momentul de fata de la compania coreeana, procesul de testare in versiune beta incepand deja in Coreea de Sud, asa cum s-a si promis. Cei de la Samsung au spus ca Android 9 va fi oferit in versiune beta pentru Samsung GALAXY S9 si Samsung GALAXY S9 Plus incepand de astazi in Coreea de Sud si SUA, iar acest lucru s-a intamplat deja in prima tara, si se va intampla inclusiv in a doua.

Samsung GALAXY S9. Android 9 este lansat in Coreea de Sud impreuna cu ONE UI, interfata speciala pentru sistemul de operare, care aduce o gama variata de noutati pentru clienti, asa cum a si promis compania Samsung. Vorbim despre multe schimbari pentru modul de interactiune cu telefoanele Samsung GALAXY S9, sau alte modele, dar si despre imbunatatiri pentru performante, sau rezolvarea diverselor probleme de functionare raportate de catre clienti.

Samsung GALAXY S9. Vestea GROZAVA pentru Android 9

Samsung GALAXY S9 android 9 beta 1

Samsung GALAXY S9. Actualizarea pentru Android 9 si One UI este oferita pentru un download de 1.6 GB in momentul de fata, iar cei care s-au inscris sa testeze sistemul de operare sunt primii care au acces la el. Actualizarea Android 9 pentru Samsung GALAXY S9 va putea fi instalata prin sistemul de actualizare OTA, adica fara necesitatea de a conecta telefonul la vreun calculator, astfel ca oricine se va putea bucura de posibilitatea de a face rapid descarcarea.

Samsung GALAXY S9. Deocamdata Android 9 nu este oferit in versiune beta si pentru cei care au telefoane Samsung GALAXY Note 9, deci e posibil ca in cazul lor sa fie oferita noua versiune abia in orele urmatoare. Android 9 este o versiune foarte asteptata a sistemului de operare pentru Samsung GALAXY S9, Samsung GALAXY S9 Plus, si nu numai, iar asta multumita tuturor noutatilor importante pe care le-a implementat compania Google.

1 COMENTARIU