Apple. Productia iPhone XS/XR REDUSA de Companie

Apple. Productia iPhone XS si iPhone XR a fost redusa de catre companie, iata cat de mult a fost scazuta la partenerii chinezi care le asambleaza.

iphone xs productie xr

Apple. In urma tuturor zvonurilor privind reducerea productiei iPhone XR, iata ca astazi avem si o confirmare de la surse credibile privind aceasta actiune a companiei Apple, iPhone XS avand parte de acelasi “tratament”. Pana acum informatiile veneau de la surse asiatice, si nimeni nu le credea, insa astazi cei de la Wall Street Journal au confirmat faptul ca partenerii companiei Apple au primit comanda de a reduce productia iPhone XS si iPhone XR.

Apple. Partenerii companiei Apple au inceput sa anunte inca de saptamana trecuta scaderi ale estimarilor privind incasarile si profitul din cauza reducerii comenzilor pentru iPhone XS si iPhone XR, iar acum totul a devenit oficial. Saptamana trecuta aflasem ca productia iPhone XR a fost redusa cu o treime, iar acum se confirma, si se adauga ca din ceea ce a ramas, s-a mai redus o parte, iar in cazul seriei iPhone XS s-ar fi redus productia cu aproximativ 5%, deci aici vanzarile nu sunt atat de proaste.

Apple. Productia iPhone XS/XR REDUSA de Companie

Apple. Desi Apple castiga mai multi bani din vanzarea iPhone XS in comparatie cu alte modele, este de asteptat ca vanzarile sa fie mai mici din cauza pretului mult mai mare pe care compania il percepe pentru telefoane. Chiar daca vanzarile iPhone XS si iPhone XR vor fi mai mici decat ale seriilor iPhone 8 si iPhone X, incasarile si profitul celor de la Apple ar putea fi mai mari, iar asta multumita unei cresteri pentru pretul mediu de vanzare al telefoanelor, dar partenerii americanilor nu vor castiga din asta.

Lower-than-expected demand for Apple Inc.’s new iPhones and the company’s decision to offer more models have created turmoil along its supply chain and made it harder to predict the number of components and handsets it needs, people familiar with the situation say. In recent weeks, Apple slashed production orders for all three of the iPhone models that it unveiled in September, these people said, frustrating executives at Apple suppliers as well as workers who assemble the handsets and their components.

Apple. Estimarile companiei americane privind vanzarile seriilor iPhone XS si iPhone XR par sa fi fost cu mult peste cererea de pe piata, in special pentru al doilea model, care pare sa nu fie absolut deloc in gratiile clientilor. Apple nu va recunoaste vreodata ca seriile iPhone XS si iPhone XR au probleme mari cu vanzarile, insa daca in T4 2018 nu va vinde aproape de ceea ce a vandut in T4 2017, atunci investitorii vor intra in panica, iar atunci vor incepe adevaratele probleme.