Nubia X. Cum Merge Telefonul cu DOUA Ecrane si Cititoare de Amprente

Nubia X. Telefonul surprinzator are parte de o prezentare care ne arata cum functioneaza cele doua ecrane, si cititoare de amprente integrate in el.

nubia x telefon

Nubia X. Va vorbeam acum cateva saptamani despre acest telefon chinezesc in care au fost implementate nu doar doua ecrane, ci si doua cititoare de amprente, ceva ce rar mai vezi la un telefon. Configuratii de acest gen nu exista, insa spre surprinderea mea, combinatia dintre doua ecrane si doua cititoare de amprente este destul de interesanta, cel putin in Nubia X.

Nubia X. Ecranul secundar poate afisa aceleasi informatii precum ecranul principal, iar cititoarele de amprente au si senzori de presiune, care ofera functii bazate pe apasari. In clipul video de mai jos aveti o demonstratie destul de clara privind utilitatea telefonului Nubia X si a noutatilor pe care el le aduce, compania incercand sa ofere ceva diferit pentru clienti.

Nubia X. Cum Merge Telefonul cu DOUA Ecrane si Cititoare de Amprente

Nubia X. Telefonul a fost gandit pentru a avea un ecran care acopera cat mai mult din panoul frontal, fara a face rabat la ceva, insa camera frontala dispare, si apare un ecran secundar. Menirea sa este de a facilita inregistrarea de selfie-uri folosind camera principala a Nubia X, care sa fim serios, este intotdeauna mult mai buna decat camera frontala a oricarui telefon.

Nubia X. Desi vorbim despre un telefon venit de la un producator fara prea mult renume, acest smartphone este foarte interesant, si prezinta cateva idei noi pe care la alti producatori nu le-am vazut. Chiar daca Nubia X e interesant, si functioneaza bine pentru ceea ce ofera, e putin probabil sa vedem modele similare de la alti producatori chinezi in viitor.