Apple a Anuntat Reduceri pentru BLACK FRIDAY 2018

Apple si-a anuntat evenimentul anual de reduceri Black Friday 2018 cu oferte pentru iPhone, iPad, Mac, AirPods, Apple Watch, si accesoriile proprii.

Apple black friday 2018

Apple isi respecta traditia, si a anuntat reduceri pentru Black Friday 2018, compania americana pregatind sesiunea anuala de oferte pentru clientii interesati de ele. Desigur ca in Romania Apple nu are magazine, dar are parteneri, iar in momentul de fata gasiti in aceasta pagina reduceri la produse Apple de care sa profitati de Black Friday 2018 chiar acum.

Apple nu a anuntat ce fel de reduceri va avea in magazinele sale online, sau in cele fizice, in in trecut ofertele au fost destul de reduse, adica doar 10% pentru Mac-uri si 15% pentru iPhone. Nu cred ca anul acesta Apple va avea reduceri mai mari pentru produsele sale, nici pentru tablete si accesorii, asa ca daca asteptati cu nerabdare evenimentul, pregatiti-va de reduceri mici.

Apple a Anuntat Reduceri pentru BLACK FRIDAY 2018

Apple va organiza evenimentul de reduceri pentru Black Friday 2018 in reteaua sa de magazine online si offline intre 23 – 26 noiembrie, adica weekend-ul acesta. In mod teoretic, cei de la Apple ar trebui sa aiba oferte in toate tarile in care au magazine, de vreun fel, sau altul, asa ca indiferent pe unde va aflati weekend-ul viitor, daca e un Apple Store Online acolo, puteti profita de oferte.

Apple nu a avut vreodata oferte proprii in Romania pentru produse, deoarece aici este reprezentata de catre alte companii care ii vand produsele pentru clientii din tara. Din pacate, evenimentul Black Friday 2018 al celor de la Apple nu va avea un corespondent in Romania, resellerii locali avand weekend-ul trecut reduceri, unii chiar si in aceasta zi

3 COMENTARII