Windows 10. Vestea ASTEPTATA de TOATA LUMEA

Windows 10. Microsoft a anuntat vestea pe care toata lumea o astepta in legatura cu sistemul de operare, iata ce schimbare foarte benefica este oferita.

windows 10 arm

Windows 10. Microsoft se tine de cuvant, iar incepand de saptamana aceasta le ofera dezvoltatorilor posibilitatea de a oferi pentru utilizatorii de calculatoare ceea ce foarte multa lume astepta de ceva vreme. Mai exact, dezvoltatorii pot crea aplicatii speciale acum pentru calculatoarele care au procesoare ARM si ruleaza sistemul de operare Windows 10, acestea fiind aplicatii create intial pentru Windows, dar recompilate pentru arhitectura ARM.

Windows 10. Calculatoarele cu procesoare ARM sunt viitorul, din punctul unora de vedere, iar compania Microsoft vrea sa le creasca popularitatea prin oferirea posibilitatii de a recompila aplicatiile din Windows, pentru ARM. Visual Studio 15.9 a fost lansat de catre compania americana pentru a face acest lucru, iar dezvoltatorii care creeaza aceste aplicatii pentru Windows 10 vor avea inclusiv posibilitatea de a le publica in Microsoft Store pentru a fi descarcate mai usor de catre utilizatori.

Windows 10. Vestea ASTEPTATA de TOATA LUMEA

Windows 10. In cazul in care nu stiti deja avantajele pe care le ofera calculatoarele cu procesoare ARM, ei bine portabilitatea si autonomia bateriei sunt pe primul loc, accentul foarte mare fiind pus pe autonomie. Este arhicunoscut faptul ca laptop-urile cu procesoare ARM ofera autonomie mult mai buna in Windows 10 decat cele cu proesoare Intel, ele fiind deasemenea mai subtiri si mai usoare, pentru ca au mult mai putine componente decat un laptop standard, care ocupa si mai putin spatiu.

Windows 10. Desi posibilitatea de a crea aplicatii speciale pentru calculatoarele ARM este oferita in momentul de fata de catre compania Microsoft, va fi nevoie de ceva timp pentru ca dezvoltatorii sa isi poata pregati creatiile pentru a le oferi in lumea intreaga. Nu se stie deocamdata cat timp va trece pana cand aplicatii importante ale Windows 10 pentru calculatoarele normale vor fi portate pentru a ajunge si pe calculatoarele care au procesoare ARM, insa vor fi cu siguranta dezvoltatori dornici sa profite de oportunitate.