Apple. Pierderile URIASE din cauza iPhone XS/XR

Apple. Pierderi uriase au fost inregistrate din cauza iPhone XS si iPhone XR pana in prezent de catre compania americana, iata cat de rea a ajuns situatia.

apple pierderi

Apple. Pierderi uriase au fost inregistrate de catre compania americana pe bursa dupa lansarea noilor telefoane iPhone XS si iPhone XR, investitorii panicandu-se din cauza vanzarilor slabe. Din 3 octombrie si pana acum pretul actiunilor Apple a scazut cu peste 20% pe bursa americana, ajungand la 180 de dolari in momentul de fata, diferenta fiind una uriasa.

Apple. Scaderea atat de drastica a pretului actiunilor Apple este un semn foarte clar ca investitorii nu au incredere in faptul ca iPhone XS si iPhone XR vor genera vanzari bune, si vor mentine incasarile si profitul Apple la un nivel ridicat. Probleme nu are doar compania Apple, iar asta deoarece Facebook, Amazon, Netflix si Google trec prin probleme similare pe bursa.

Apple. Pierderile URIASE din cauza iPhone XS/XR

apple pierderi 1

Apple. Spre deosebire de Amazon, care a pierdut 26.3% din valoarea actiunilor, Neflix cu 36.1% si Facebook cu 38.8%, cei de la Apple inca o “duc” destul de bine in momentul de fata. Situatia este foarte proasta pentru toate cele 5 companii, iar in momentul de fata mai toti investitorii sunt de parere ca ele vor inregistra incasari si profit mai mici decat in anii anteriori.

Tech investors resumed their selloff of the large-cap FAANG stocks, with the five tech giants all sustaining declines of 20% or more, enough to push them into bear-market territory. Alphabet’s stock closed Monday at $1,020 a share, marking a 20% decline from its record high of $1,273.84 a share in late July. Apple’s stock is down 20.3% from its Oct. 3 high, while Amazon has lost 26.3% of its value since early September. Netflix has slid 36.1% since reaching a peak in late June, while Facebook’s stock has dropped 38.8% since late July […]

Apple. Desi incasarile din T3 2018 au crescut serios fata de T3 2017, investitorii se tem ca vanzarile iPhone vor scadea in T4 2018 comparativ cu T4 2017, iar asta va afecta si incasarile. Multi incearca sa scape acum de actiuni la preturi foarte bune, inainte sa intre pe pierdere, iar scaderea inregistrata acum este departe de a se fi terminat, pentru toate companiile.