Orange. CARDURI BANCARE si Plati Mobile Anuntate

Orange. Operatorul a anuntat lansarea de carduri bancare si o aplicatie pentru plati mobile, Orange Money devenind un serviciu cheie pentru companie.

orange card plati

Orange. Cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania a facut un anunt foarte important astazi, mai exact incheierea unui parteneriat cu VISA pentru a oferi noi servicii pentru clientii din Romania. Cei de la Orange au lansat acum ceva timp serviciul Orange Money, permitandu-le clientilor sa transfere bani oriunde in Romania, iar acum anunta ca extind serviciile oferite prin el, prin emiterea de carduri de debit, o aplicatie mobila, si palti mobile.

Orange. Clientii care aleg sa foloseasca serviciul Orange Money vor avea posibilitata de a folosi carduri de debit fizice si virtuale pentru diverse plati online, sau fizice, asa cum ofera si cei de la Telekom de ceva vreme. Separat de asta, se pare ca o noua aplicatie mobila urmeaza sa permita administrarea acestor servicii, Orange urmand a avea cel mai probabil o interfata in care clientii vor putea vedea cati bani cheltuie folosind aceste carduri, si ce sold mai au in cont.

Orange. CARDURI BANCARE si Plati Mobile Anuntate

Orange. Platile mobile urmeaza sa fie oferite prin NFC pentru telefoane si smartwatchuri, deci vorbim aici despre compatibilitate exclusiva cu Android, din moment ce Apple limiteaza NFC-ul atat de mult incat e complet inutil in Romania. Orange devine membru principal al VISA in Romania, iar cei 120.000 de clienti activi in serviciu vor putea beneficia de toate aceste schimbari pentru a transfera bani, sau a face plati catre alti utilizatori, sau 70 de furnizori din Romania.

Parteneriatul cu Visa este conceput pentru a construi o experiență unică pentru clienții Orange România în ceea ce privește serviciile financiare mobile, prin lansarea unor soluții de plată rapide, sigure și simple: o aplicație mobilă inovatoare, card de debit fizic și virtual, plăți mobile NFC prin smartphone și prin smartwatch.

Orange. Dupa ce Telekom a lansat o banca digitala, era de asteptat ca de la portocalii sa vedem ceva similar, mai ales ca la nivel global exista un trend de acest gen in randul operatorilor de telefonie mobila. Avand in vedere ca Orange a reusit sa convinga 120.000 de clienti sa-i foloseasca serviciul in 2 ani de la lansare, cred ca adaugarea de servicii noi va duce la o crestere rapida a numarului e clienti care folosesc aceasta platforma in Romania in momentul de fata.