Google Pixel 3 are o PROBLEMA MARE a Camerei

Google Pixel 3 are o problema mare cu camera integrata de catre compania Google, iata de ce se plang utilizatorii, si de ce nu este rezolvata inca.

Google Pixel 3 problema camera

Google Pixel 3 are o noua problema foarte mare cu camera integrata de catre compania Google, iar din pacate cei de la Google nu inlocuiesc deocamdata terminalele afectate. Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, unele telefoane Google Pixel 3 refuza sa deschida aplicatia Camera pentru utilizare, afisand un mesaj cu fatal error in momentul deschiderii.

Google Pixel 3 refuza sa faca poze sau clipuri video cand acest mesaj de eroare este afisat pe ecran, iar utilizatorii raman, practic, in imposibilitatea de a isi mai folosi telefoanele pentru poze si video. Nici aplicatiile terte nu mai au acces la camera din momentul in care acea eroare este afisata in aplicatia principala a celor de la Google, totul aparent fara vreun motiv.

Google Pixel 3 are o PROBLEMA MARE a Camerei

Google Pixel 3 problema camera 1

Google Pixel 3 poate avea temporar rezolvata problema printr-o repornire a telefonului, insa ea reapare cand utilizatorii se asteapta mai putin, iar o solutie “finala” nu exista deocamdata. Partea proasta este ca Google deocamdata refuza sa inlocuiasca telefoanele afectate de problema, iar inginerii sai nu stiu care este sursa ei, cel putin deocamdata.

Google Pixel 3 este mai mult ca sigur afectat de o problema software, nu de una hardware, insa aceasta este doar una in plus pe langa cele raportate pana acum de catre utilizatori. Faptul ca Google refuza sa rezolve problema inrautateste lucrurile, insa cel mai probabil cei care au cumparat Google Pixel 3 vor avea din nou camera disponibila pentru utilizare in urma unei actualizari pentru Android.