Google Pixel 3. Problema GRAVA Raportata de Clienti

Google Pixel 3. O problema grava este raportata de catre clientii care au cumparat telefoanele de la Google, iata cu ce se confrunta in momentul de fata.

8

google pixel 3 probleme

Google Pixel 3. O problema grava a fost raportata de catre clientii care au cumparat acest model de telefon pus in vanzare de catre compania Google, iar din pacate numarul celor afectati pare sa fie destul de mare. Conform clientilor care au cumparat Google Pixel 3, nu si Google Pixel 3 XL, telefoanele s-ar supraincalzi si inchide in timpul incarcarii folosind accesoriile incluse in cutie, iar problema pare sa fie de la sistemul de incarcare rapida integrat in telefoane.

Google Pixel 3. Supraincalzirea telefoanelor are loc daca ele sunt folosite, pentru cam orice, in timp ce se afla la incarcat, iar la mijloc ar fi caldura foarte mare degajata de catre procesor, si de catre baterie, in timpul incarcarii si folosirii. Telefoanele Google Pixel 3 se inchid automat din cauza supraincalzirii pentru a nu se strica, iar problema apare cel mai des in momentul in care utilizatorii fac incarcarea folosind Pixel Stand, dar ea poate sa apara s cand sunt folosite si alte accesorii.

Google Pixel 3. Problema GRAVA Raportata de Clienti

Google Pixel 3. Atat accesoriile oficiale, cat si cele terte, genereaza aceasta problema in timpul incarcarii, iar desigur ca intreaga situatie este departe de a fi una normala, desi e bine ca telefoanele se protejeaza singure impotriva distrugerii. Deocamdata cei de la Google nu au recunoscut aceasta problema a telefoanelor Google Pixel 3 si implicit nu exista vreun mesaj care sa anunte vreo posibila rezolvare pentru ea prin intermediul unei actualizari software ce poate fi lansata pentru Android.

Google Pixel 3. In momentul de fata clientii nu au vreo solutie pentru intreaga problema, si nu le ramane decat sa spere ca lucrurile se vor rezolva, cei de la Google putand inlocui unitatile afectate cu altele noi. Probleme de acest gen pot sa apara oricand cu modele noi de telefoane, insa pentru seria Google Pixel 3, ele incep sa se cam adune, ceea ce este o problema destul de serioasa, asa ca ramane de vazut ce fel de raspuns va avea compania in viitor.