Instagram Incepe sa STEARGA LIKE-urile si URMARITORII

Instagram a anuntat ca incepe sa stearga like-urile, urmaritorii si comentariile false din cadrul platforme, iata cum se va desfasura procesul.

instagram sterge like urmaritori

Instagram a anuntat in cursul zilei de ieri o masura radicala pentru reteaua de socializare, mai exact, like-urile cumparate si urmaritorii falsi urmeaza sa dispara din cadrul conturilor. Probabil nu va este strain fenomenul de a cumpara like-uri, sau urmaritori, de la diverse aplicatii, sau website-uri dubioase, totul fiind bazat pe conturi false facute cu roboti virtuali.

Instagram stie foarte bine ce se intampla in cadrul retelei de socializare, asa ca a decis sa starpeasca acest fenomen, deci va incepe sa stearga tot ceea ce este fals in reteaua de socializare. Instagram va sterge orice fel de like-uri, comentarii, sau followeri obtinuti folosind “servicii terte”, un sistem de inteligenta artificiala fiind special antrenat pentru asta.

Instagram Incepe sa STEARGA LIKE-urile si URMARITORII

instagram sterge like urmaritori 1

Instagram nu doar ca va sterge lienk-urile, urmaritorii si comentariile obtinute prin servicii terte, ci le va cere deasemenea utilizatorilor sa-si schimbe parola pentru conturile “compromise” prin utilizarea acestor servicii. Toate conturile care vor fi afectate de aceasta noua masura a celor de la Instagram vor fi notificate in legatura cu aceasta actiune printr-o alterta afisata in aplicatia mobila.

Instagram urmeaza sa lase foarte multi oameni fara LIKE-uri, urmaritori si comentarii false, majoritatea dintre ei falsificandu-si audienta si comunitatile pentru bani. Este cunoscut faptul ca acele conturi cu multi urmaritori si multe LIKE-uri sunt cautate pentru publicitate, desi majoritatea dintre ele au totul facut pe baza de roboti virtuali, nu comunitati reale.