Apple te Aduce in Spiritul Craciunului cu o Noua Reclama

apple reclama craciun

Apple a publicat in cursul noptii trecute reclama traditionata pentru Craciun, iar ca de obicei apeleaza la latura sentimentala a clientilor pentru a-si promova produsele. Spre deosebire de reclamele din anii trecuti, acum cei din Cupertino au facut o reclama complet animata pentru a-si promova produsele, si decizia de a face asta este una cu adevarat buna.

Foarte multa lume a laudat noua reclama a celor de la Apple, in care americanii incearca sa ne arate cum putem sa ne impartasim „cadourile” cu lumea intreaga. Reclama are in centru MacBook, si pune accent pe creatie, insa este una dintre cele mai interesante fcute de catre cei de la Apple in ultimii ani.

Articolul precedentHuawei. EXCLUSIV, ASA ARATA Telefonul Pliabil
Articolul următorTUTORIAL: Instaleaza iOS 12.1.1 public beta 3 pe iPhone si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.