Huawei. EXCLUSIV, ASA ARATA Telefonul Pliabil

Huawei. Prima imagine cu noul telefon pliabil al companiei chinezesti a fost publicata dupa ce smartphone-ul a fost prezentat catre operatorii de telefonie.

Huawei pliabil

Huawei. Zilele trecute o publicatie din Coreea de Sud a dezvaluit pentru lumea intreaga faptul ca de la chinezi vom avea intr-adevar un telefon pliabil in cursul anului 2019, primul prototip fiind prezentat pentru operatorii de telefonie mobila din acea tara. Inclusiv detalii privind conectivitatea 5G, sau diagonala ecranului flexibil al telefonului pliabil al Huawei au fost dezvaluite, iar informatiile sunt mai mult ca sigur adevarate, pentru ca exista si o reactie din partea chinezilor.

Huawei. Articolul in care au fost dezvaluite toate informatiile privind acest telefon pliabil, inclusiv o reproducere a prototipului, a disparut, semn ca acest lucru a fost cerut de catre chinezi pentru a lua informatiile din ochii publicului. Desigur ca vestea a ajuns deja in toate colturile internetului, si nimeni nu mai poate ascunde acum faptul ca Huawei va lansa un telefon pliabil care se anunta a fi superior Samsung GALAXY X, iar asa avem si noi ocazia de a vedea cum arata.

Huawei. EXCLUSIV, ASA ARATA Telefonul Pliabil

huawei pliabil 1

Huawei. Cu un ecran care are diagonala de 8 inch cand este deschis, si 5 inch cand este pliat, noul telefon pliabil al chinezilor se anunta a fi un adevarat “monstru” din punct de vedere al specificatiilor, ceea ce este bine pentru noi. Daca Huawei va lansa un telefon mai bun decat cel al companiei Samsung, atunci va fi pusa cu atat mai multa presiune pe coreeni pentru a crea dispozitive care sa fie si mai atractive pentru clienti, deci in final tot noi castigam.

Huawei. In imaginea de mai sus putem vedea un prototip al telefonului pliabil al coreenilor, insa versiunea reala arata cel mai probabil usor diferit, nu chiar atat de grozav precum putem vedea intr-un concept. Se pare ca Huawei urmeaza sa prezinte la Mobile World Congress 2019 noul model de telefon, iar punerea in vanzare ar trebui sa aiba loc undeva prin martie, daca toate aceste informatii se vor dovedi a fi 100% adevarate, in final.

7 COMENTARII

  1. Daca Apple nu se misca repede nici sustinerea tifosilor ; spiderman , kakamacata , Claudiu din UK si patronului cu Part pardon Mert nu o mai salveaza pe regina Apple , 122 miliarde ii sunt datoriile , daca aifonul pica o cumpara chinezii si pe asta , nu e prima companie americana cumparata de ei .