iPhone. Partenerii Apple se Pregatesc pentru CE E MAI RAU

iPhone. Partenerii companiei Apple se pregatesc pentru ce este mai rau, unii anuntand reduceri foarte mari de cheltuieli in urma reducerii comenzilor de la americani.

iphone apple rau

iPhone. In momentul de fata foarte multi analisti anunta faptul ca vanzarile sunt departe de ceea ce isi doreste compania Apple, si ca partenerii celor din Cupertino incep sa inregistreze scaderi in incasari si profit din aceasta cauza. Ei bine, iata ca astazi vin alte vesti rele, deoarece Foxconn, cel mai mare producator de telefoane iPhone, a anuntat taieri de cheltuieli din cauza fricii ca in 2019 vanzarile iPhone vor fi cu mult sub asteptarile Apple si productia va fi redusa.

iPhone. Un document intern al companiei chinezesti anunta taierile de cheltuieli pentru anul 2019, mai exact, Foxconn vrea sa economiseasca nu mai putin de 3 miliarde de dolari, si sa concedieze 10% din angajatii “non tehnici”. Divizia care produce telefoane iPhone pentru compania Apple ar trebui sa isi reduca in 2019 cheltuielile cu 1 miliard de dolari, o cifra uriasa, care sugereaza faptul ca Apple nu va mai contribui la fel de serios la incasarile companiei.

iPhone. Partenerii Apple se Pregatesc pentru CE E MAI RAU

iPhone. Vestea de azi privind reducerile de cheltuieli din cadrul Foxconn completeaza alte vesti nu foarte bune privind problemele pe care compania Apple le are cu vanzarile iPhone XS si iPhone XR. Multipli parteneri anuntasera ca incasarile si profitul pentru T4 2019 vor fi mai mici din cauza faptului ca Apple a redus substantial comenzile pentru componente dedicate iPhone XS, si iPhone XR, sau chiar pentru productia celor doua tipuri de telefoane mobile.

Foxconn Technology Group, the biggest assembler of Apple Inc. iPhones, aims to cut 20 billion yuan ($2.9 billion) from expenses in 2019 as it faces “a very difficult and competitive year,” according to an internal company memo. The iPhone business will need to reduce expenses by 6 billion yuan next year and the company plans to eliminate about 10 percent of non-technical staff

iPhone. Toate aceste informatii privind evolutia proasta a vanzarilor de telefoane ale Apple au afectat inclusiv pretul actiunilor pe bursa americana, acesta scazand cu peste 20% doar in ultima luna si jumatate, si nu se va opri acolo. Compania Apple si-a asumat un risc prin lansarea iPhone X, iPhone XS, si iPhone XR, adica sa faca incasari si profit mai mari cu vanzarea unui numar mai mic de telefoane, insa in ciuda recordurilor de incasar si profit pentru T3 2018, analistii nu sunt multumiti.