Samsung GALAXY S10. NOI Detalii EXCLUSIVE despre Telefon

Samsung GALAXY S10. O serie de noi detalii exclusive cu privire la telefonul companiei Samsung au aparut in cursul acestei zile, si ne arata ce surprize se pregatesc.

Samsung GALAXY S10 culori cititor

Samsung GALAXY S10. O serie de noi detalii exclusive despre telefonul celor de la Samsung au aparut astazi in presa, ele dezvaluind cateva dintre caracteristicile pe care le asteapta clientii. Mai exact, Samsung GALAXY S10 are confirmate culorile in care va fi vandut de catre compania coreeana, mai exact, primele modele urmeaza sa fie oferite in versiuni de culoare alba, neagra, galbena, verde, iar pentru unele dintre ele va exista si gradient aplicat.

Samsung GALAXY S10. Culorile verde si galbena nu sunt chiar atat de obisnuite pentru telefoanele premium ale companiei coreene, dar se pare ca pentru aceasta noua serie ele vor fi oferite pentru clienti. Culorile alba, neagra si verde au fost prezentate inclusiv cu One UI pentru Android 9, asa ca e cat se poate de clar faptul ca vor fi oferite pentru Samsung GALAXY S10, deci nu mai pot exista dubii din acest punct de vedere pentru telefon.

Samsung GALAXY S10. NOI Detalii EXCLUSIVE despre Telefon

Samsung GALAXY S10. Separat de asta, noi detalii privind cititoarele de amprente sunt oferite pentru cei interesati sa cumpere telefoanele, iar vestile sunt extrem de bune, pentru unii dintre clienti. Mai exact, versiunea ieftina a Samsung GALAXY S10, cea care va ave si ecran plat, va avea un cititor de amprente montat in carcasa, insa modelele premium, cu ecrane de 5.8 inch si 6.44 inch, vor avea cititoare de amprente ultrasonice, montate sub ecrane.

We can confirm that the Galaxy S10 will be available in Black, White, Yellow and Green colors. As you’d expect, not all color options will be offered in every market. The SM-G973x and SM-G975x will feature a 5.8-inch and 6.44-inch display respectively. Both of the premium models will have an in-display fingerprint sensor.

Samsung GALAXY S10. Toate zvonurile din ultima vreme par sa spuna cam acelasi lucru, atat in ceea ce priveste culorile care vor fi oferite pentru telefoane, cat si in ceea ce priveste specificatiile acestora. Asta inseamna ca Samsung a cam definitivat specificatiile telefoanelor sale, si urmeaza sa le lanseze cam asa cum le vedem in momentul de fata, deci ramane doar ca ele sa fie prezentate in mod oficial in conferinte, si puse mai apoi in vanzare.