RCS & RDS. Vitezele OFICIALE pentru Internet Fix

RCS & RDS. Vitezele oficiale pentru internet fix sunt publicate oficial pentru clientii din Romania care sunt dornici sa foloseasca serviciile in tara.

RCS & RDS internet

RCS & RDS. Unul dintre cei mai mari operatori telecom din Romania a facut in cursul acestei toamne un anunt extrem de interesant, care a lasat foarte multa lume cu gura cascata. Mai exact, cei de la RCS & RDS au anuntat ca dubleaza vitezele de internet pentru toti clientii din Romania, astfel ca o buna parte dintre cei care-i folosesc serviciile au acum acces la viteze de download de pana la 1 Gbps, de care se pot bucura daca au calculatoare compatibile.

RCS & RDS. In cazul in care nu stiati de ce fel de viteze de internet beneficiati ca parte a pacetelor de servicii de internet fix in Romania, ei bine mai jos aveti o imagine care va arata asta foarte clar. Cei de la RCS & RDS specifica foarte clar in imaginea de mai jos care sunt vitezele minime, medii si maxime pentru download si upload pentru fiecare tip de oferta in parte, ceva ce ar trebui sa va spuna foarte clar la ce ar trebui sa va asteptati cand folositi serviciile.

RCS & RDS. Vitezele OFICIALE pentru Internet Fix

RCS & RDS internet 1

RCS & RDS. Fiberlink 1000, abonamentul de internet fix care ar trebui sa ofere 1000 Mbps pentru download de pe internet, este de fapt limitat la doar 940 Mbps, acesta fiind singurul pentru care viteza este clasificata sub denumirea sa. Viteza medie pe care o vor obtine totusi clientii RCS & RDS care aleg acest pachet este de 850 mbps, aproape dubla fata de cea oferita de catre abonamentul inferior, care este cu doar 5 LEI mai ieftin, dar diferentele in vitezele de internet e mare.

RCS & RDS. Diferentele intre vitezele de internet oferite de catre abonamentele operatorului sunt foarte mari, in timp ce diferentele intre preturile acestora sunt infime, si nu reprezinta un motiv pentru a nu avea cel mai rapid internet posibil. RCS & RDS prezinta vitezele de download si upload la care se pot astepta oamenii in utilizarea obisnuita a internetului in retea, insa trebuie sa tineti minte ca acestea nu sunt garantate.