Fortnite. Premiu URIAS oferit in Winter Royale

Fortnite. O serie de premii uriase sunt anuntate de catre compania Epic Games pentru turneul Winter Royale, iata cat de multi bani sunt pusi in joc.

Fortnite winter royale

Fortnite. Un premiu urias este oferit de catre compania Epic Games pentru jucatorii care aleg sa participe in Winter Royale, cel mai nou eveniment creat pentru a tine lumea ocupata daca tot este frig afara. Vorbim despre premii in valoare de 1 milion de dolari oferite de catre cei de la Epic Games pentru jucatorii care isi vor face curaj si vor participa in Winter Royale, iar banii vor atrage cu siguranta un numar foarte mare de participanti in luptele ce vor avea loc.

Fortnite. Conform celor de la Epic Games, Winter Royale urmeaza sa inceapa saptamana aceasta, saus aptamana viitoare, iar evenimentul va fi deschis pentru toti jucatorii care vor dori sa participe. Daca in trecut Epic Games a restrictionat accesul la turneele din Fortnite doar pentru jucatorii profesionisti, sau altii care au fost special invitati, ei bine acum toata lumea va putea participa pentru a castiga premiile uriase care vor fi oferite pentru cei mai buni dintre cei buni.

Fortnite. Premiu URIAS oferit in Winter Royale

Fortnite. Epic Games a anuntat ca turneul va fi impartit in doua faze, una in care jucatorii se vor lupta pentru a se califica in competitie, si inca o faza a “finalelor”, in care acetia vor participa unii contra altora pentru a castiga bani. Jucatorii cei mai buni din rundele de calificare vor fi invitati de catre cei de la Epic Games sa participe in jocurile finale ale Winter Royale din Fortnite, iar deocamdata doar europenii si cei din America de Nord vor putea participa la turneu.

The top performers in each region for NA and EU will be verified, and those players found eligible will be invited to participate in the Winter Royale Finals for their region. While this tournament will be restricted to NA and EU, we’re planning on holding other region-specific tournaments in additional regions in the near future.

Fortnite. Runda de calificare va avea loc intre 24 si 25 noiembrie, iar finalele vor avea loc pe 30 noiembrie in Europa, si 11 decembrie in America de Nord, deci toata lumea va putea urmari cu atentie ce se intampla. Epic Games face cu Winter Royale un test pentru “Cupa Mondiala” a Fortnite, ce va avea loc anul viitor, aceasta fiind anuntata in cadrul conferintelor E3, iar pentru ea vor fi cu siguranta pregatite premii mult mai mari decat cele anuntate acum.