Android 9. Doua Functii SPECIALE in Telefoanele Samsung

Android 9. Doua functii speciale pentru telefoanele Samsung au fost dezvaluite astazi, iata ce schimbari grozave aduce One UI pentru utilizatorii globali.

Android 9 samsung

Android 9. In momentul de fata telefoanele Samsung GALAXY S9, Samsung GALAXY S9 Plus si Samsung GALAXY Note 9 pot testa in versiune beta noul sistem de operare, dar si noul One UI creat special pentru ele. In Android 9 compania coreeana a implementat o serie de noutati speciale impreuna cu acest One UI, iar telefoanele Samsung care il vor rula le vor oferi clientilor o serie de schimbari pe care acestia nu le credeau posibile pana in prezent.

Android 9. Prima schimbare speciala pentru telefoanele Samsung este acel dark mode care poate fi activat pentru intreaga interfata a sistemului de operare, compania coreeana numindu-l Night Mode in meniurile de setari. Puteti vedea in imaginea de mai jos cam cum arata setarea pentru acest nou sistem, activarea sa modificand intreaga interfata a Android 9 si facand-o intunecata, un toggle fiind deasemenea disponibil in Control Center-ul care exista pentru telefoanele Samsung.

Android 9 samsung 1

Android 9. Doua Functii SPECIALE in Telefoanele Samsung

Android 9. A doua functie care este implementata de catre cei de la Samsung impreuna cu One UI este inspirata de la iOS, dar si din alte launchere disponibile pentru sistemul de operare al celor de la Google. Mai exact, vorbim despre o functie care permite blocarea aranjarii iconitelor in ecranul principal de aplicatii, astfel ca daca in Android 9 sunt instalate aplicatii noi, sau sunt instalate teme, aranjarea iconitelor nu ar trebui sa fie afectata in vreun fel de aceste schimbari.

Android 9 samsung 2

Android 9. Aceste doua noi functii speciale au fost gandite de catre cei de la Samsung pentru a aduce o serie de functionalitati pe care foarte multi dintre utilizatori le cer de ceva vreme in telefoanele proprii. Desigur ca pentru One UI mai pot fi implementate si alte noutati in perioada de testare a Android 9, insa pana acum au fost dezvaluite majoritatea celor interesante, asa ca e putin probabil sa fie chiar atat de multe surprize oferite pana in ianuarie.