Android 9. ANUNT MAJOR pentru Telefoanele Samsung

Android 9. Un anunt foarte important pentru telefoanele Samsung a fost facut astazi, el confirmand faptul ca toate cerintele clientilor sunt ascultate.

android 9 animatii

Android 9. In momentul de fata a inceput procesul de testare al sistemului de operare pentru telefoanele Samsung, iar dupa ce lumea a inceput a vada noutatile, iata ca au aparut si primele vesti grozave in legatura cu el. Mai exact, in Android 9 compania Samsung a implementat in telefoanele sale o functionalitate foarte utila care permite imbunatatirea performantelor dispozitivelor, cel putin la nivel vizual, prin dezactivarea unora dintre animatiile care sunt rulate de sistem.

Android 9. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata meniul de optiuni care permite dezactivarea animatiilor sistemului de operare pentru telefoanele Android, scopul fiind de a face ca totul sa se miste mult mai repede. Schimbarea face parte din noul One UI pentru Android 9, cei de la Samsung intelegand intr-un final ca utilizatorii au nevoie de optiuni pentru a dezactiva animatiile care ingreuneaza deschiderea de aplicatii, sau accesarea de meniuri, iar acum problema rezolvata.

Android 9. ANUNT MAJOR pentru Telefoanele Samsung

android 9 animatii 1

Android 9. Ideea de a oferi posibilitatea de a dezactiva animatiile pentru telefoanele Samsung exista de ani de zile, insa acum totul e simplificat, fara a fi nevoie de efectuarea vreunor modificari substantiale pentru sistemul de operare. Samsung a promis ca Android 9 urmeaza sa aduca o experienta complet noua de folosire a telefoanelor sale multumita One UI, iar dupa cum puteti vedea, se pare ca de aceasta data promisiunile companiei coreene nu au fost desarte.

Android 9. In momentul de fata sistemul de operare este testat cu One UI pe Samsung GALAXY S9, S9 Plus si Note 9, urmand ca lansarea versiunii publice sa aiba loc undeva prin cursul lunii ianuarie a anului 2019. Intre timp vom afla cu siguranta multe dintre noutatile importante pe care Android 9 urmeaza sa le aduca pentru utilizatorii din lumea intreaga, asa ca ramane de vazut doar cat de dornica este compania coreeana sa isi multumeasca pe deplin clientii.