Apple vrea sa lanseze un Dispozitiv Similar Chromecast

apple chromecast

Apple a ia in calcul lansarea unui dispozitiv similar Chromecast, conform unor noi informatii aparute in legatura cu planurile companiei americane pentru perioada urmatoare. Ideea celor din Cupertino este de a face lumea mai interesaa de serviciul de streaming video pe care urmeaza sa il lanseze in curand, iar acest dispozitiv ar putea ajuta la cresterea popularitatii sale.

Apple vinde in momentul de fata Apple TV, care permite vizualizarea de filme si show-uri TV prin iTunes Store, insa se pare ca vrea un dispozitiv si mai ieftin care sa ofere acces la ele. Aparent Apple ar considera ca Apple TV-urile sunt prea scumpe pentru utilizatorii care sunt dornici sa se uite la filme si serial e TV, asa ca acest dispozitiv similar Chromecast ar atrage mai multi clienti spre platforma sa.

Apple vrea sa lanseze un Dispozitiv Similar Chromecast

Problema pentru Apple este ca pana si telecomanda Apple TV costa mai mult decat un Chromecast, sau dispozitivele similare, asa ca orice ar lansa compania, ar fi departe de “ieftin”. Asta inseamna ca Apple nu va reusi sa ofere un produs la preturi competitive, insa poate compensa prin acces gratuit la serviciul sau e streaming video, ceea ce oricine si-ar dori.

To get more viewers for its upcoming TV streaming service, Apple has contemplated going downmarket on its TV hardware. The tech giant has had internal discussions about introducing a low-priced streaming “dongle” that people could plug into the back of their TV sets, similar to Amazon’s Fire Stick or Google’s Chromecast. The dongle could make Apple’s upcoming video streaming service—which will only be available on Apple devices such as the Apple TV, iPhones and iPads—more widely available.

Apple le va permite oricum clientilor sai sa acceseze gratuit filmele si serialele pe care le va oferi pentru distributie online, asa ca vorbim doar despre beneficii pentru clienti. In ce masura vom avea si continut de calitate, e greu de spus, insa Apple invsteste masiv in seriale TV si filme care sa fie atractive pentru utilizatori.