Instagram. NOU Design LANSAT Pentru Aplicatie

Instagram. Astazi compania americana a anuntat o schimbare foarte importanta pentru aplicatia folosita pe iPhone si Android de catre utilizatori.

instagram design

Instagram. In cursul noptii trecute compania americana a lansat un nou design pentru paginile de profil ale utilizatorilor care-i folosesc platforma la nivel global. Vorbim despre o interfata noua pentru intreaga pagina de profil din Instagram, iar pentru anumite conturi vor exista deasemenea mai multe optiuni pentru vizualizarea continutului disponibil in platforma.

Instagram. Noua interfata este gandita pentru a fi mai simpla si mai usor de utilizat, sau cel putin asta spune compania americana, dar ramane ca voi sa va convingeti singuri de asta. Compania Instagram a anuntat ca a testa indelung aceasta schimbare pentru aplicatia sa inainte de a o lansa in mod oficial, asa ca teoretic ar trebui ca toata lumea sa aiba o experienta mai buna.

Instagram. NOU Design LANSAT Pentru Aplicatie

instagram design 1

Instagram. Conform companiei americane, schimbarea de interfata este distribuita in mod gradual pentru utilizatorii din lumea intreaga incepand de astazi. Asta inseamna ca in Romania e foarte probabil sa nu vedeti schimbarea deocamdata, si sa fie nevoie sa mai asteptati cateva saptamani bune pana cand Instagram o va aduce si in aplicatia pe care o folositi.

Your profile is where you share who you are on Instagram, so starting today we’re testing ways you can better express yourself and more easily connect with the people you care about on your profile. Over the next several weeks, you may see features re-arranged at the top of your profile including changes to icons, buttons and the way you navigate between tabs, which we hope will make profiles easier and cleaner to use. The photos and videos you’ve shared on your grid won’t change.

Instagram. In cazul in care interfata noua a fost lansata pentru voi, cat de multumiti sunteti de ceea ce s-a schimbat pentru aplicatie ?