Fortnite. MAREA SURPRIZA Pregatita pentru IARNA

FORTNITE. O foarte mare surpriza este pregatita pentru iarna de catre compania Epic Games, iata ce a fost descoperit pentru jucatorii din intreaga lume.

Fortnite zapada

Fortnite. Winter is coming, sau cel putin asta ta de inteles Epic Games, cu o schimbare foarte interesanta pregatita pentru cei care sunt activi in joc si vor sa sarbatoreasca asa cum se cuvine venirea iernii. Anul trecut cei de la Epic Games au “impodobit” lumea virtuala din Fortnite cu noi costume speciale, si alte decoratii care au fost vizibile pe intreaga harta, insa ceea ce a lipsit cu desavarsire a fost zapada, dar in 2018 va fi rezolvata si aceasta problema.

Fortnite. Conform cuiva care a reusit sa analizeze codul sursa al celei mai recente actualizari pentru joc, se pare ca zapada urmeaza sa acopere intreaga lume virtuala a jocului creat de catre cei de la Epic Games. Mai jos aveti doua imagini care confirma fara dubiu faptul ca Fortnite va avea zapada implementanta pentru ca iarna sa fie sarbatorita asa cum se cuvine, insa desigur ca au fost descoperite inclusiv sunete care confirma ca ea va fi prezenta.

Fortnite. MAREA SURPRIZA Pregatita pentru IARNA

Fortnite. Epic Games a incercat anul trecut sa sarbatoreasca iarna si Craciunul asa cum se cuvine, insa fara zapada nimic nu poate fi chiar atat de grozav precum ar trebui sa fie, asa ca in 2018 ea este inclusa deasemenea. Avand in vedere ca zilele acestea se desfasoara inclusiv evenimentul Winter Royale in cadrul Fortnite, era normal sa avem si zapada disponibila pentru a completa intreaga experienta a jocului, iar compania americana stie ce sa ofere pentru utilizatori.

https://twitter.com/FNBRLeaks/status/1065417571770540032

Fortnite. Deocamdata nu se stie daca intreaga harta va fi acoperita de zapada, sau daca Epic Games va alege doar anumite regiuni pe care sa le schimbe astfel incat jucatorii sa simta ca este iarna inclusiv in titlu. In aceeasi masura, nu se stie sigur nici cand urmeaza sa fie lansata aceasta actualizare pentru Fortnite, insa cel mai probabil undeva pe la inceputul lunii decembrie ea urmeaza sa fie disponibila pentru toti jucatorii din lumea intreaga.