Fortnite. ANUNT IMPORTANT despre CONCURSUL cu Premii

Fortnite. Epic Games a facut astazi un anunt foarte important cu privire la concursul Winter Royale in care ofera premii in valoare de 1 milion de dolari pentru jucatori.

fortnite-record-halloween

Fortnite. V-am spus zilele trecute ca un concurs cu premii importante, numit Winter Royale, urmeaza sa fie initiat de catre compania Epic Games, ei bine iata ca astazi a venit un nou anunt in legatura cu el. Mai exact, compania Epic Games a anuntat ca pentru fiecare regiune in care urmeaza sa fie organizat Winter Royale pentru Fortnite vor avea loc cate trei runde de calificare in faza smifinalelor, astfel ca fiecare jucator va avea sanse reale de a merge mai departe in competitie.

Fortnite. Pentru fiecare dintre cele trei sesiuni de calificare, cei de la Epic Games vor crea un tabel cu scoruri, astfel ca fiecare jucator va putea vedea care ii sunt sansele reale de a se califica in runda urmatoare. Dintre toti cei care vor participa la aceste runde de calificare din Fortnite pentru Winter Royale, 200 dintre cei mai buni vor primi un chestionar pentru a se vedea daca sunt intr-adevar eligibili pentru a participa la runda urmatoare a competitiei.

Fortnite. ANUNT IMPORTANT despre CONCURSUL cu Premii

Fortnite. Practic, nu e suficient sa fii cel mai bun dintre toti, deoarece Epic Games va face selectia si in baza raspunsurilor pe care jucatorii le vor da in chestionarele sale, lar unii ar putea fi eliminati in urma analizarii lor. Totusi, Epic Games pune la bataie premii in valoare de 500.000 de dolari pentru jucatorii Fortnite din America de Nord, si tot atat pentru cei din Europa, astfel ca vorbim despre premii totale de 1 milion de dolari pe care jucatorii le pot castiga in Winter Royale.

There will be three qualifying sessions per region, per day during the Winter Royale Qualifier period. The highest score achieved during a single session will be counted and the top performers will be listed on the top scores leaderboard. The top 200 ranked participants for each region will be sent an eligibility survey to determine qualification into the Winter Royale Finals.

Fortnite. Dupa cum prea bine stiti deja, rundele de calificare vor incepe chiar in urmatoarele zile in joc, Epic Games urmand a face si anunturi separate chiar in joc pentru ca toata lumea sa stie, si sa fie pregatita pentru startul competitiei. Daca sunteti suficient de buni, atunci aveti sansa de a castiga oricare dintre premiile puse in joc, valoarea iar daca nu veti incerca macar sa va inscrieti incompetitie, atunci veti regreta cu siguranta ca nu ati incercat.