Huawei P30 PRO. Functia GROZAVA care va LIPSI

Huawei P30 Pro. O functie grozava asteptata de catre foarte multi dintre fani va lipsi din viitoarea serie de telefoane ale chinezilor, iata ce nu va fi oferit.

Huawei P30 PRO 5g

Huawei P30 Pro. Noul model de telefon este asteptat cu nerabdare de catre foarte multi dintre fanii companiei chinezesti, el fiind pregatit pentru lansare peste nu foarte mult timp, si cu foarte multe noutati interesante. Pentru Huawei P30 Pro sunt anuntate un nou procesor, o noua camera, un posibil ecran mai mare si de generatie noua, o posibila camera frontala pentru recunoastere faciala, insa o functie foarte asteptata nu va fi implementata.

Huawei P30 Pro. Din pacate, ceea ce nu va exista in noul model de telefon este un modem 5G pentru conectarea la aceste retele de telefonie mobila, care vor incepe sa fie lansate in cursul anului viitor. Cei de la Huawei au spus ca intentioneaza sa lanseze primul telefon 5G abia undeva prin vara anului 2019, adica la cateva luni bune distanta de lansarea Huawei P30 Pro, deci noua serie nu va beneficia de aceasta tehnologie, ci va trebui sa asteptam modelele din toamna.

Huawei P30 PRO. Functia GROZAVA care va LIPSI

Huawei P30 Pro. Nu ar fi exclus ca urmand strategia celor de la Samsung, chinezii sa lanseze doar pe piata din China o versiune speciala a acestei serii, care are conectivitate 5G integrata doar pentru clientii de acolo. Deocamdata informatiile existente sugereaza faptul ca Huawei P30 Pro ar putea fi lansat in China cu un modem 5G, dar ele nu sunt 100% sigure, asa ca nu trebuie privite ca fiind ceva cert, asa ca ramane de vazut care va fi decizia finala a chinezilor.

Huawei P30 Pro. Chiar daca nu va fi lansat cu conectivitate 5G pentru China, noul model de telefon urmeaza sa aiba un nou procesor, cel mai probabil o camera mai buna, poate mai multa memorie RAM, si cine stie ce alte inovatii. Huawei P30 Pro urmeaza sa fie prezentat in cadrul Mobile World Congress 2019, impreuna cu telefonul pliabil al chinezilor, insa lansarea pe piata ar trebui sa aiba loc undeva prin luna martie, cel mai probabil la jumatatea ei.

2 COMENTARII